Milanović je Manolićev favorit i stvarni spasioc komunističkih laži iako najgore laže!

0
13058
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

Ja nisam navijao za Hajduk zato što je to bio Titov omiljeni klub, to mi je možda mogao biti razlog da ne navijam za Hajduk, ali to je istina.-rekao je Milanović usred Dalmacije.

Screenshot_20191103-080204_Samsung Internet

Prije deset godina druga priča.

Sličan cirkus napravio je i sa navodnom posjetom Hrvatima u Irskoj, gdje bi ih trebao pitatiti zašto su iselili u Irsku iako je nedavno provalio da odlaze tamo jer ih zanimaju nova područja,  ili iz avanturizma…

Screenshot_20191001-144847_FacebookFB_IMG_1561962539243

Na prvoj fotografiji koja spada u njegovu propagandu za izbore tvrdi da će Hrvati u Irsku odlaziti zbog turističkih putovanja, a u intervjuu tvrdi da sad odlaze zbog avanturizma! Ako povežemo priču o Hajduku i migracijama dolazimo do zaključka da je Milanović lažljivac ili totalno šizofren lik.

U njegovo vrijeme, njegove vlade oko 220 000  ljudi je iselilo…a on bi ih išao pitati besramno tko je krivac iseljavanja?!

O čemu se zapravo ovdje radi? Očito Milanović govori prema trenutnim željama birača poput zadnje uličarske ulizice , a zapravo prema procjenama njegovog očajnog stožera. Ako Kolinda tvrdi da je Rijeka bila crvenozvezdaško središte, Milanović provali da nije navijao za Hajduk jer je imao crvenu zvijezdu na grbu! I na takvo kontriranje se svodi njegova priča u kampanji.

Jezivo jadno, jezivo glupo.

– Ako ja dobijem izbore, kada ih dobijem, on je gotov. Neće dočekati sljedeću rundu i točenje goriva. I zato, ako je imalo svjestan, borit će se do zadnjeg jer je to pitanje njegovog opstanka s obzirom na socijalni kanibalizam koji vlada u HDZ-u – poručio je dodavši kako HDZ nije u rasulu, ali je slabiji nego kad su se okupili oko jedne ideje ustašluka.-rekao je komunist Milanović i “ostao živ.”

Screenshot_20191103-082602_Chrome

Ranije prodaje drugu priču…

SDP-ov kandidat za predsjednika države Zoran Milanović rekao je u petak u Tinjanu da će, ako bude izabran za predsjednika, premijeru Plenkoviću biti prijatelj, a “ne perfidan jer zna bolje od Škore i Grabar-Kitarović -piše 24 sata.

To potvrđuje našu tezu da mijenja mišeljenja sukladno lokaciji i trenutnoj popularnosti. Drugim riječima laže gdje stigne i kome stigne.

I na što mu se svela kampanja? Na komentiranje izjava Kolinde Grabar Kitarović, što jasno govori da je njegov program biti “kontra”.

Nešto slično ovom refrenu TBF grupe;

uvik kontra, uvik kontra
uvik kontra, takva sorta
uvik kontra, takva sorta
kad je nije, kad nije je je
uvik kontra, uvik kontra
uvik kontra, uvik kontra
uvik kontra, uvik kontra
uvik kontra, takva sorta
kad je nije, kad nije je je
kad je nije, kad nije je je
je je je je

 

Koliko je jadan ovaj tekst toliko je jadna Milanovićeva kampanja.

I kada misliš da ne može gluplje javi se novinarka Silvana koja istražuje zašto Manolić prodaje vilu do Tuđmanove vile…nema što idealna reklama za prodaju koja se proširila po svim medijima…

Silvana je naravno “slučajno priupitala Manolića ” tko će pobijediti na zborima.

“Recite mi, što je dobro napravila za društvo i za svoje biračko tijelo?”, pita Manolić koji ne misli ni da Miroslav Škoro ima puno šanse.

“Miroslav Škoro je pjesnik. Zamislite pjesnika da mora voditi državnu politiku!”, govori Manolić. Ne krije da na sljedećim izborima tipuje na Milanovića. – piše RTL.

Tragikomedija.

IMG-20191102-WA0001FB_IMG_1568130783529

Ovo je ipak najgore od najgoreg, Milanović podržava tihi državni udar preko Pupovca…

Screenshot_20190826-232405_Chrome Screenshot_20190824-221803_24sata

Glas za Milanovića je glas za daljnju agoniju sa pokvarenjakom Pupovcem.

HOP