Doktor pješice obilazi pacjente u viziti a SDSS-ov nesposobni načelnik se vozika u poklonjenom terencu!

0
14722

SDSS-ov načelnik općine Gvozd obilazi izložbu oružja srpske vojske uz svoje srpske ektremiste iz SDSS-a, dok narod u općini Gvozd nema adekvatnu zdrastvenu zaštitu.

IMG-20191024-WA0004

Iako je utučen u Dom zdravlja dobar novac, dom zdravlja nema čak niti odvojene nužnike. Doktora jedva vide ljudi, a medicinska sestra zna odrađivati posao bez asistencije doktora.

A gdje je doktor?

Doktor pješaći kilometrima do bolesnika koje mora obići po kućama kroz svoju vizitu.

Kao u doba Krležine drame Putovanja u Vučjak danas u 21. stoljeću žive Hrvati i Srbi kraj nesposobne pupovčeve vlasti.

vrga

Za to vrijeme načelnik općine Gvozd   Milan Vrga (SDSS) kome su se došli pokloniti ministar Bošnjakovič i kradeze elita na dan općine jer je Vrga iz jednog gradića napravio tešku vukojeb’inu, vozi se po uništenim cestama u poklonjenom terencu od Ace četnika  Vučića.

zvonimirova 7

Nije mu palo napamet ustupiti vozilo u teškim trenucima zdravstva u općini.

Doktor koji je došao iz Zagreba teško će se duže zadržati uz ove očajne uvjete rada. Još jednom je načelnik ispao jad i bijeda od političara. Pokazao je jasno čemu pokloni služe. Za lokalna prekenjavanja.

1089563.jpeg

Pupovac otkriva nekakav muzej partizanije u Srbu, ali nitko od njih dvojice niti prstom  nije maknuo da se uspostavi zdrastvena bolnička zaštita u bolnicama u Karlovcu jer je Sisak znatno dalje. Oni prodaju maglu , onu gustu godinama.

I srećom doktor se na vrijeme vratio sa svoje pješačke rute jučer i nakon pregleda uputio hitno jednog pacijenta u bolnicu Sisak. Što bi bilo da nije stigao na vrijeme?

FB_IMG_1573232628046

Sprema li se načelnik za rat ili mu je dužnost pomagati sugrađanima?