Sprske vlasti prikrivaju aferu Vulinovih nasada marihuane, a Vučić progoni novinara koji je otkrio prodaju oružja muslimanskim teroristima!

0
9087
Policijsko otkriće novih zasada marihuane u Staroj Pazovi i strah od objelodanjivanja o sudjelovanju vrha banditske SNS otjerali Vučića u bolnicu
vučić
Teški kriminalac i notorni ratni i poratni zločinac Aleksandar Vučić u ponedjeljak je izašao iz bolnice, ali ostalo je javno prikriveno zašto mu je zapravo pozlilo, te je morao pomoć potražiti na kardiovaskularnoj klinici Vojnomedicinske bolnice u Beogradu.
VUČIĆ
Srbijanski mediji, tradicionalne tvornice laži i tijekom rata, a naravno i u poraću, podmetnuli su lažnu krivnju stanovitom novinaru TV N1 Miodragu Sovilju, koji je u petak upitao Vučića što ima za reći o umiješanosti i odgovornosti Branka Stefanovića, oca ministra srbijanske policije Nebojše Stefanovića u svezi ilegalne trgovine oružjem preko njegove privatne tvrtke GIM. Sovilj je podastirući dokaze iznerviranom psihopatu Vučiću prislonio uz Vučićeve oči i vlastiti mobitel i na njemu dokazni materijal o toj aferi. To je bilo javno raskrinkavanje i sve pred TV kamerama o umiješanosti terorističke i zločinačke Vučićeve Srbije u trgovinu oružjem s islamskim džihad teroristima, jer to može biti u konačnici jedini zaključak, budući Srbija dokazano plasira izvoz svoga oružja i streljiva fantomskoj islamskoj državi ISIL-ovaca, protiv koje se bori cijeli civilizirani svijet.
Od tog trenutka spomenuti 33 – godišnji novinar Sovilj, pristigao u Beograd na N1 kao nekadašnji mladi i talentirani vojvođanski novinar iz Novog Sada, postao je pokretnom metom za odstrijel Vučićevih medijskih blatoida i toaletoida. U spinovanju su mu pronašli i neku staru sliku s njegovoga instagrama u stanju totalnog, komatoznog pijanstva iz daleke 2006. kad mu je bilo 20 godina, ne bi li ga pokušali posve diskreditrati, a njegove ozbiljne upite Vučiću na najozbilnije teme obesmisliti i obezvrijediti.
Poludjela Vučićeva politička i medijska rulja ide toliko daleko u svome ludilu da Sovilja optužuje da je nezgodnim pitanjem “pokušao atentat(!?) na Vučića, te ga je pokušao riječima ubiti!?” Kolika gomila idiota si dopušta izgovarati u eteru takve količine gluposti, ludosti i budalaština, to je za ne povjerovati. Još je nevjerojatnije da samo u Vučićevoj zombiranoj Srbiji ima dovoljno SNS idolopoklonika, bolida i dijabola do bola da povjeruju u takve konstrukcije, što vrijeđaju zdrav razum.
FB_IMG_1573229755463
Ali, nije gangster Vučić pohitao u bolnicu samo radi Soviljeva upita o ocu ministra srbijanske policije, ogrezlom u kriminal trgovine oružja s teroristima, iako to tako žele predstaviti Vučićevi teledirigirani mediji.
Vucic-Seselj-Nikolic-790x579
Afere i skandali se stižu i prestižu u bezumnom Srbistanu kao na pokretnoj Taylorovoj traci. I dan prije toga planula je novootkrivena afera u svezi policijskog otkrića plantaže za uzgoj marihuane kod Stare Pazove.
Premda je već istoga dana 16. studenog znatan broj medija to objavio, a najprije medijski servis pokrajinske Radio televizije Vojvodine iz Novog Sada, za manje od 24 sata stigla im je svima stroga naredba da uklone sve vijesti i komentare na tu temu, jer balkanskoj Kolumbiji Srbiji sa stupnjem demokracije i ljudskih sloboda na razini Sjeverne Koreje, stalo je i dalje živjeti dosadašnjim manirom od svjetske veletrgovine drogom i oružjem, poglavito na tržište ISIL-a i Al Qaide. Ne boli bandita i razbojnika Vučića spoznaja da je u obje osnovne djelatnosti raskrinkan doma, gdje će mu mafijaška parapolicija i kriminogeno krivosuđe njemu i njegovoj zločinačkoj SNS bagri za to i zapljeskati, a pijana budala od srpskoga patrijarha možda ga i nagraditi za takve “humanitarne” aktivnosti još ponekim odličjem svetosavske parodije i tragikomedije od crkve. On istinski brine što sve to poprima međunarodne razmjere, a vani se zna kako se postupa sa suradnicima ISIL-a i veletrgovcima narkoticima. I zato je pobjegao u bolnicu, jer je i odlijepio, skuživši da bi vjerojatno i vrlo brzo radi suradnje s ISIL-om i izvoza droge mogao kazneno odgovarati, samo tamo gdje nema srpskih tužitelja i sudaca, koji njega i njegovu kamarilu godinama nagrađuju za zločine i time ih potču na činjene i novih i sve težih zločina. Odlično zna Vučić da pred međunarodnim sudom nema, kao u njegovoj Smrdiji, zločina bez kazne i zaslužene i opravdane zatvorske kazne.
FB_IMG_1572122647569
Toga je svjestan i mafijaš Vučić, te mu je zato i pozlilo u strahu od posljedica i reakcije vanjskog svijeta na postupke i radnje banditske i pljačkaške SNS falange i njega kao glavnoga kolovođe i organizatora te zločinačke udruge. Nakon otkrića novog zasada droge kod Stare Pazove MUP Srbije je priveo više osoba. Postoji prema prvim nalazima i osnovana sumnja o upletenosti Vučićeve desne ruke, njegovog ljubavnika i narkomana Aleksandra Vulina u aferu pronalaska čitavih i nepreglednih stabljika marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica kod Stare Pazove.
FB_IMG_1573241109042
Dakako, u cijeli skandal uključen je i cijeli vrh zločinačke SNS bande, a jedan od glavnih sudionika je i Vučićev famozni ministar prometa Zoran Babić, nekažnjeni i samo u Smrdiji pravno abolirani ubojica žene putnice u autu na naplatnoj rampi, kad se za volanom vlastitog vozila zakucao odstraga u parkirani auto ispred svoga pred ulazom u naplatnu rampu kod mjesta Doljevac i pritom na licu mjesta ubio ženu koja je sjedila na zadnjem sjedištu toga udarenog auta.
nikolica
Aleksandar Vučić i njegova SNS klika teških i okorjelih drumskih razbojnika nastavlja se ponašati u stilu poglavice indijanskih plemena.
 FB_IMG_1573811184373
Kad bi zaratili Sijuksi i Komanči i jedni i drugi imali su u glavi poimanje istine, pravde i ljudskog dobra kao i Vučić i cijela ta njegova šaka srbijanskih luđaka. Kao i nekad Indijancima, tako i danas Srbijancima vrijedi geslo vođe indijanskih poglavica, a ono glasi: ” Pojam ljudskog dobra i pravde je kad mi tragom noći popalimo, opljačkamo, poharamo i pobijemo susjedno pleme i još najbolje ako ih pritom uhvatimo na spavanju da lakše obavimo posao. Pojam zla i nepravde je kad to drugo indijansko pleme tragom noći sve isto napravi nama i kad nas sve popali, opljačka, pohara i pobije.” Srpski Indijanac Vučić misli, ponaša se i postupa kao i svaki indijanski poglavica.
vulinvulin2ps-aleksandar-vulin01
Sad mu je zort zato što je u svim radnjama laži, prijevare, podvale, krađe i ubojstva otkriven, ali kao i svaki životni padobranac, tako i Indijanac Vučić nikad neće ni slučajno radi toga imati bilo kakvu dozu kajanja, svijesti i savjesti. Ljudski primati i podljudi Vučićeva kova pojam grizodušja nemaju ni u podsvijesti i kad onemoćalo i očajnički leže i psihopatski reže i u bolničkoj postelji na VMA klinici na Banjici u Beogradu.
Dragan Ilić
HOP