U kazalištu u Novom Sadu organizator pozdravio -‘Živjela srpska krajina! MVP nije reagirao!

0
12475

U Srpskom narodnom kazalištu  u Novom Sadu održan je peti Festival folklora Srba iz Republike Srpske, Federacije BiH i “Krajine” kao kaže organizator.

Na njemu izaslanik premjera i predsjednika Republike Srpske,  direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović je  pozdravio “krajišnike” ; “Živjela Republika  Srpska Krajina”, a naše Ministarstvo vanjskih poslova sve to mirno gleda. Veleposlanik u Beogradu kao da ne postoji, a niti oni u Subotici  u konzulatu ne reagiraju.

Čudno?

šprajc

Naravno da ne. Pretili antipatični Šprajc nekada Jovanović napao je branitelje na RTL-u jer su htjeli zabraniti ojkanje banijskih Srba.

On je to nazvao napadom opskurnih ljudi, jadan Jovanović jedino tu riječ koristi kao i Ante puna kanta govana Tomić…da izgleda malo pametnije…

20191021_095003

Među tim ojkačima bili su srpski teroristički bandit Pavo Dugošija i batinaš srbo -četničke armade Stanko Čića. Oni naravno nisu za Jovanovića opskurni.

Kada četnici mogu arlaukati na mjesec u našim domovima kulture zašto se ne bi pozdravljali  i fašističkim pozdravima usred Srbije?

 

HOP