Srbi prodavali streljivo Ukrajincima , a ruska strana je dobila dokumente o tome!

0
14294

Srpska tajna služba BIA potvrdila  je autentičnost snimka na kojem pripadnik  ruskog vojnog obavještajnog miljea GRU u Beogradu daje novac navodno jednom srpskom oficiru,  potpukovniku Z .K. iz Zemuna koji je radio za GRU, a prava  tema je  zapravo  sastank potpukovnika sa ruskim agentom  u svezi oružja iz Srbije slanog  za Ukrajinu , sa kojim  su Ukrajinci ubijali  Ruse to  ,a  kako mediji objavljuju Rus za kontakt u ovoj aferi  je pomoćnik vojnog atašea u ruske  ambasade  u Beogradu Georgij Kleban.

Povodom istrage o snimku na kojem se vidi ruski obaveštajac kako navodno predaje novac srpskom agentu Kremlj je izjavio  da je siguran da ništa ne može narušiti odnose između Moskve i Beograda.-pišu srpski mediji svoju bajku.

Georgij Kleban  je top igrač vojne obavještajne službe u Kremlju GRU ,on je usnimljen kako daje neke vrećice srpskom oficiru.

Screenshot_20191121-145953_Chrome

On je u Srbiji instaliran  da drži krilo srpske vojske sklono majčici Rusiji pod kontrolom.

Proruski oficirski kadar u Srbiji spreman je na sve nakon zadnjih izjava Vučića o Kosovu, ne žele nikakvu carinsku uniju sa Albanijom koju on predlaže…i sve više se zakuhava stanje.

Zašto je ruski špijun  Kleban dao novac potpukovniku srpske vojne obavještajne  službe?

Ruska strana je došla do saznanja da već godinama srpska strana prodaje streljivo i minska eksplozivna sredstva Ukrajini uz blagoslov “oboljelog”  A. Vučića preko vojne industrije u Valjevu, Krušik i preko vojne industrije u Užicama. Najviše streljiva je otišlo za PAM-e i minobacače preko Poljske.

Kako doznajemo srpski vojni obavještajac dobio je novac za ukradenu popratnu dokumentaciju, koja dokazuje ove sporne prodaje.

U trenutku kada je ruska strana dobila dokumentaciju odjednom se razbolio zločinac Vučić.

Uglavnom radi se o velikoj aferi koja otkriva dvostruku ulogu Vučića koji je već napravio šaradu u Crnoj Gori u trenutku pokušaja državnog udara i odradio posao za suprotnu stranu. Zbog toga i ima podršku nekih čelnika unije više nego političke podrške u vlastitoj zemlji.

 

HOP

 

VEZANI ČLANAK

 

Pad srpske sigurnosne mreže počeo je isporukom zločinca Sinđelića Hrvatskoj, ovih dana Rusija otkrivena u špijunskoj igri oko Vučića!