Dok Bujanec i Kolinda ratuju Zagorski kandidat za predsjednika otkrio koliko ima birača!

0
11293

Dok se vodi rat između Kolinde Grabar Kitarović i Velimira Bujanca poput između dva tinejdžera u svezi predsjedničke  kampanje, a narod se svađa ili zabavlja u svezi izbora, predsjednički kandidat s najmanjim postotkom, Nedjeljko Babić se jedini od kandidata bavi bitnim stvarima.

Screenshot_20191210-181410_JutarnjiListScreenshot_20191211-180744_Chrome

Vrtić na desnici; očajni PR Kolinde koji joj sugerira uplitanje vlastite djece u kampanju, izjavom da je poslije mirne reintegracije vodila djecu u Vukovar kao prava domoljupka, a jedini još gori PR od njezinog je onaj sa ovom slikom Bujanca i navodno ozbiljnog profesora Hasanbegovića kao Hase… pa će uskoro krenuti i vicevi o Buji i Hasi, kao nekad o Muji i Hasi. Bravo dečki, Škoro puca od sreće što mu bagatelizirate kampanju…

Bujancu svaka čast, sve ih je ismijao i podredio sebi. Bujanec ispao kralj ovog cirkusa, Pervan mu nije ni do koljena.

FB_IMG_1575718827869FB_IMG_1575490918712

Kolinda je sa svojim provalama također pokazala Pervanu da ima ozbiljnu konkurenciju. Čak je puno draža takva nego kada bahato sprda Škoru… Za sada su našim novinarima bitniji kolači, gdje je bio Škoro 1990. godine i kako će i kada će Milanović nešto sočno i glupo provaliti.

Nedjeljko Babić je prvi upitao DIP u svezi ažuriranja biračkih spiskova  za predsjedničke izbore, te priupitao i MUP koliko ova zemlja ima “zrelih stanovnika”  birača, odnosno punoljetnih osoba.

Znači što kandidat ima manje šanse tim je iskreniji i mudriji…Mi iz Zagreba smo se zezali sa Štefom s Klanjca, kao vic, ali naš Nedjeljko Babić je shvatio da je ovo sve oko njega loš vic. I ima puno Štefeka po Zagrebu bedastijih od onog iz vica.

HOP