HDZ-ovoj Plenkovićevoj ljevici više odgovara Milanović, jer uz njega oni ispadaju više ‘desno’

0
2774
urednik portala HOP
urednik portala HOP I. Drenjančević

Kako sam najavio M. Brkić je značajno bolji motivator za Kolindine birače  nego  dosadašnji voditelj kampanje. I on ulazi u igru.  Hoće li to biti dovoljno?

Suverenisti napuhani od Škorinog uspjeha ne žele podržati niti jednog kandidata. Vrijede oko 3%. Ali misle da je Škorin uspjeh njihov uspjeh. U tom planu ih za sada  slijede i iz MOST-a.  To je idealno rješenje za Milanovića.

Bujanec je u svojim emisijama znatno više napadao  Kolindu nego Milanovića. I sada se trend nastavlja neglasanjem.

20191226_090213Screenshot_20191226-202803_FacebookScreenshot_20191226-202826_Facebook

Meni se posebno gadi Milanović zbog smrti braniteljice Topalušić, koja je umrla pred ministarstvom branitelja. To nije potreslo Milanovića koji je nastavio gaziti branitelje i igrati igre s nekima od njih.

Kada je braniteljica umrla trebao je istog trenutka dati ostavku iz čisto moralnog razloga. Ja mu to ne zaboravljam. No kada sam vidio da je nastavio kampanju  za predsjednika nakon smrti oca i brata nekako mi je sve više postao nejasan.

Uz sve gluposti Kolinde draža mi je njena karijena glupost od ovog lika.

Drugo ona za razliku od njega može potresti Plenkovića jer joj je to zadnji mandat. Ne vjerujem puno u to, ali ako netaktični Plenković povrijedi njenu ogromnu taštinu može biti svašta.

Screenshot_20191227-102101_Facebook

Plenkoviću ne valja previše jadno desno krilo HDZ-a pa bi ga on htio  trajno ukloniti sa scene moći, a to bi Milanović jedva dočekao. Plenković bi mogao glumiti desničara, a Milanović razjarenog prigupog ljevičara. Nešto kao što su činili Mesić i Josipović da bi ojačali potpuno odnarođeni i detuđmanizirani HDZ.  Detuđmanizirani Sanader je tako ispadao kao veliki domoljub, a zapravo je bio štetočina kao i Milanović.

Plenković i uz ovo nestabilnu Kolindu djeluje užasno lijevo, prokomunistički orjentiran, da si spegla image treba mu komunjara Milanović koji više voli zločinca Tita, ipak ga je Kolinda maknula iz ureda, barem preko biste. I znatno više se vidi uz nju bolesna politika Plenkovića iako i sama radi globalističke gluposti.

Da je mudrosti na desnici upravo bi tako shvaćali ovu igru i mogućnosti veće propasti Plenkovićeve ljevice.

Škoro ne smije nasjesti na igru potpuno marginalnih za sada Suverenista. Oni nemaju što diktirati jer oni nisu pobijedili već je  on skoro ušao u drugi krug.

Upravo ako se ne uključi u taj bojkot može graditi svoj uspjeh na  parlamentarnim izborima, jer ako prođe odurni Milanović i on će snositi posljedice ako ne  izađe  na izbore,  kao šef  buduće stranke.

Krasit će ga mišljenje kako je pomogao Milanoviću.

Ako svojom politikom Suverenisti idu sve niže ići će i on ako ostane uz njih. Pa čak da želi Tomašićku uz sebe napravit će sebi medvjeđu uslugu. Ona lošu statistku  Suverenista samo želi prikriti uz Škoru.

Zajedništvo nema alternativu?

MOST koji nije glasao za GMO hranu i Zekanović koji je glasao?! Ili zauzimanje pravaša za lustraciju, a u svojim redovima  imaju nelustriranog  komunistu?! Ili je dobro što je Škoro blizu sebe smjestio đenerala koji voli lumpovanje sa srpskim specijalcima samo zato jer je dobar s Bujancem?! Kada će shvatiti da ga je taj čušpajz koštao izbora?

20191225_021253IMG-20191111-WA0004

Pa što mu treba taj teret? Zašto je prihvatio tu priču koja vodi prema dole?

Sam sa svojom listom i stručniim imenima može konkurirati za najmanje 15 saborskih stolica. Ono što sa ovom opterećenom ekipom svakako  neće moći jer su svojom glupošću sve upropastili.

Screenshot_20191224-124458_Chrome

Ako prihvati Bujančevu mržnju prema Kolindi koja isijava u svakoj emisiji opet će mu faliti pogonskog goriva za parlamentarne izbore.

 

HOP