Milanović i Plenković su Pupovčeva vlast iz snova, a to znači najgora solucija za Hrvate

0
13561
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

Tko Pupovca doživljava kao domoljuba najbolje govori o sebi. Tko Pupovca razumije u okviru ratnih zbivanja u Hrvatskoj taj je čovjek sklon izvrtanju istine.

Pupovac je dobio na vlasti dobitnu kombinaciju za sebe i problematičnu srpsku manjinu koja u cijeloj regiji je najveći problem i izvor svih nestabilnosti.

Dok crnogorska vlast i crkva tvrde da SPC treba odgovarati i u Haagu zbog svoje uloge u politici Srbije, naša vlast se trudi omugućiti da ova nakaradna crkva bude izvor nove nestabilnosti u zemlji. Vidimo da se čak propali argentinski terorist i nekadašnji progonitelj Židova D. Pilsel digao  se na noge kada su Crnogorci odlučili maknuti SPC iz nekih manastira u Crnoj Gori?!

pilsel 2spc

Našim političkim kukavicama ne pada napamet da išta naprave po tome pitanju.

SPC i glavna poluga nove terorističke opasnosti zvana Biro Krajine za uzdizanje “Srpske Krajine” Miodrag Linta blisko surađuje sa SPC-om u Hrvatskoj i naravno sa M. Pupovcem.

linta

Nedavno su slavljeni dani monstruozne krajine u Srbiji.

Screenshot_20200107-075808_Chrome

To je okupljalište srpskih terorista predvođeno Lintom. Kukavička vlast u Hrvatskoj, a ova je za sada najgora kombinacija, to mirno gleda i dopušta da se takva politika širi Hrvatskom.

Ova kombinacija naše vlasti idealna je za tu kombinaciju djelovanja.

Linta otvoreno tvrdi da je kapetan Dragan srpski rodoljub koji se borio protiv ustaša. Takav se šeta po srpskim crkvama u Hrvatskoj, širi četništvo na terenu i druguje sa Pupovcem. Zbog toga Pupovcu najviše odgovara ova kombinacija vlasti.

FB_IMG_1578123477781

I dok se tzv. desnica u Hrvatskoj naslađuje porazom Kolinde Grabar Kitarović, srpska politika slavi, jer Milanović je baš Pupovčev, a kako vidimo i Šešeljev izbor. Poznat po slučaju Topalušić i vukovarskog branitelja Pajčića koji su platili glavom suprostavljanju njegovom režimu on je sigurno bliži toj srpskoj struji.

FB_IMG_1578274603566

Screenshot_20200106-091840_Chrome

Iz stožera tzv. desnice i prema novokomponiranom ideologu desnice M . Mijiću Kolinda i Milanović su isto?!

20200102_181317

I ovo je vrlo opasna teza. Za vrijema njenog mandata , gospođa Kitarović nije govorila da su ćirilićne ploče u Vukovaru razbijali pijanci, propalice, nisu umirali branitelji pred ministarstvom branitelja, ostajali bez pola glave, nisu ih kao pse lovili policajci po crkvi, a o ostalom da ne govorimo. Samo budale mogu slaviti dolazak ovakvog čovjeka na vlast.

Plenkoviću on više odgovara, jer je svjetonazorski isti čovjek, zanima ga vlast i nema moralnih dvojbi. Plenković može i sa HNS-om i SDSS-om krojiti vlast, baš kao i Milanović. U principu Plenković je prevario birače, razvrgnuo koaliciju s MOST-om kako bi doveo na vlast projugoslavenske snage, a Milanović je zadnji čavao u lijesu te politike.

Sramotno je reći da svi nismo krivi za to. Bujanec je bezbrižno pio kavicu u Veneciji na dan izbora, škorini birači su apstinirali izbore, dopisivali Škoru na listić kao djeca iz vrtića, Škoro kao lider desnice je dopisao na listić riječ NAROD, glumeći više time ljevičarskog revolucionara, umjesto umjerenog političara, a hadezeovsko biračko tijelo nije razumjelo da je taj čovjek zadužen za krajnje uništenje njihove stranke i vraćanje “antifašističkih vrijednosti”.

Što znače glupa zbrajanja propalih glasova nevažećim listićima? Što znači rečenica da i to ne bi Kolindi bilo dovoljno?

Svaki taj prekriženi listić koji nije bio protiv Milanovića je doveo Milanovića na vlast. I potpuno je nebitno da li je bilo ili nije bilo dovoljno za pobjedu Kolinde. Čovjek koji je to učinio je kriv jer mu smrt braniteljice Topalušić pred vratima ministra Matića ne znači ništa. Za njega su branitelji pijanci jer ne reagira na odurno divljanje Milanovića po braniteljima.

Tko se normalan  može nazivati domoljubom i apstinirati izbore dok Milanović pobjeđuje! Samo vi zbrajajte nevažeće listiće, ali znajte da ste pristali na blato tog bezosjećajnog čovjeka. I za to smo svi krivci. Ovo je naša sramota koja odgovara samo Pupovcu i njemu sličnima.

Screenshot_20200106-014222_FacebookScreenshot_20200106-113526_Facebook

Nakon ove epizode tzv. desnica ide dalje u svađi sa HDZ–om. Vidi šansu u ovoj sramoti da dođe na vlast. Nije u stanju pobijediti HDZ normalno, nego preko Milanovićeve pobjede traži šansu rušenja Plenkovića i zato je napravila ovaj cirkus. I tko ih predvodi? Čovjek koji nema srama, glasa za GMO i sebe naziva suverenistom? Ma što je tu suvereno?

Desnica se uzda u one koji križaju listiće kao mala djeca ili se provode u skupim izletištima na dan izbora? Sa srećom vam bilo, ali ste još jednom pokazali svoj amaterizam sklon jedino rasipanju glasova, koji najviše odgovara Pupovcu.

Tzv. desnica tako već godinama rasipava glasove naroda koji završavaju u loncu SDP-a i HDZ-a, izmišlja strančice bez već podrške na terenu i sa minornim brojem članova.

Kada se već toliko bave računanjem nevažećih listića, zašto se ne bave brojem članova njihovih stranaka. Zašto ne izađu sa brojkama? Onda bi svi shvatili da jedino žive na promociji Bujice. Da nije nje ne bi imali niti taj minoran broj, jer uopće ne rade sa ljudima na terenu.

Što znači 460 000 glasova za Škoru ako Škoro nema niti 10 % članova od te brojke? Ništa. Zato je danas nigdje ORAH, Lesarova stranka, raznorazni Hspeovci, a tako će završiti i svi bez organizacije. Lijenost vodstva da širi svoju stranku dovodi do nestanka.

Koalicija svih tih strančica govori o egu svakog predsjednika stranke i slabosti stranaka. Oni ovakvi kakvi jesu ne mogu ništa mašineriji SDP-HDZ.

Škorin stožer je prvenstveno trebao voditi brigu o ažuriranju biračkih spiskova, o sumnjivom broju nevidljivih 350 000 birača, odnosno da li je to riješeno, osigurati 6500 promatrača na izborima, da bi kako tako mogao konkurirati vodećim strankama. Inače je teško igrati nogomet ako je tvoj gol velik 10 metara , a protivnikov 2 metra.

A to je vrijedilo i za ostale kandidate.

FB_IMG_1578332602853

Malo se govorilo o regularnosti izbora. Izbora , koji obrade 2 milijuna glasova u 55 minuta?! I uz to nikome nije sumnjivo da Manolić poput babe Vange uvijek pogodi tko će biti predsjednik 6 mjeseci unaprijed?

HOP