MILANOVIĆ ODBIO OSUDITI MONSTORUOZNE IZJAVE KREŠE BELJAKA

0
3085

Antun Babić

DOBRO JE POČELO, MILANOVIĆ, BELJAK I OBERSNEL BUDE HRVATSKE DOMOLJUBE IZ DUBOKOG SNA

To što je, nažalost zbog nje same, Kolinda Grabar – Kitarović izgubila predsjedničke izbore mogao bi biti početak novog domoljubnog buđenja i preporoda u Hrvatskoj te konačni politički obračun s mrziteljima Hrvatske – komunistima, njihovom djecom i unucima, koji su od 2000. godine zavladali Hrvatskom.

Šef izbornog stožera KGK Ivan Anušić danas je ponovno izjavio kako su za poraz na predsjedničkim izborima krivi HDZ-e i sama Kolinda Grabar – Kitarović zbog nezadovoljstva naroda, a ne Škoro, ili netko treći.

Da je KGK, koja je stalno, zajedno s Plenkovićem, varala hrvatske domoljube, dobila izbore hrvatski bi narod utonuo u još dublju apatiju i neaktivnost, što bi nesumnjivo dovelo do nestanka samostalne hrvatske države i hrvatskog naroda.

HDZ-E JE ZLOUPORABLJIVAO POVJERENJE HRVATSKIH DOMOLJUBA

Premda je izbor Zorana Milanovića za predsjednika države neshvatljiv iz pozicije stoljetne borbe hrvatskog naroda za svoju državu i krvavog Domovinskog rata, Milanović bi mogao postati katalizator novog zajedništva hrvatskog naroda u domovini i diljem svijeta. Nakon smrti prvog predsjednika Tuđmana, HDZ-e i njegovi čelnici nije koristio povjerenje hrvatskih glasača za rad na dobrobiti hrvatskog naroda, nego za pljačku, kriminal i provođenje stranih interesa u Hrvatskoj. Premda se silno trudi, Milanović nije promijenio ni svoj prznički karakter ni omalovažavanje hrvatske države i suvereniteta Republike Hrvatske.
Milanovićeva odluka da inauguraciji održi na Pantovčaku, dobro što se nije odlučio za neki od njemu omiljenih restorana, nema nikakve veze s uštedom novca, nego planskim i programiranim omalovažavanja samostalne hrvatske države i njezinih tradicija.

MILANOVIĆ ODBIO OSUDITI MONSTORUOZNE IZJAVE KREŠE BELJAKA

U današnjem intervjuu na Nova TV Milanović je ponovno pokazao svoj stari karakter kad nije htio osuditi opasne i teške izjave Kreše Beljaka o ubojstva hrvatskih emigranata za vrijeme komunizma, iako je dobio moje otvoreno pismo u kojem sam ga pozvao da to učini. Ipak izražavam veliko zadovoljstvo što se u zadnja dva tri dana bude brojni utjecajni članovi HSS-a diljem Hrvatske, koji traže odlazak Beljaka s mjesta te časne i demokratske hrvatske političke stranke. To je proces koji se mora nastaviti do isključenja Beljaka iz HSS-a.
Milanović je, također, otišao i korak dalje kad je na pitanje novinara o proslavi Oluje, bezprimjerno i gotovo neprijateljski način govorio o Kninu kao “malom kolodvorskom stjecištu, bez znanja, sposobnosti itd.” Ako je i od Milanovića, previše je.

SIMBOL KOMUNIZMA NA NEBODERU U RIJECI

Jugoslavensko-komunističku ofenzivu na samostalnu hrvatsku državu i njezin demokratski parlamentarni ustroj, već duže vremena vodi gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, koji je odlučio da se na vrh nebodera na Riječkom korzu postavi crvena zvijezda, simbol pod kojim je nakon Drugog svjetskog rata u Hrvatskoj ubijeno više od pola milijuna ljudi.

PLENKOVIĆ MORA OTIĆI

Hrvatski narode, za početak konačne političke, ali i demokratske revolucije, u Hrvatskoj još treba osigurati odlazak Plenkovića s mjesta predsjednika HDZ-a i predsjednika Vlade RH. Na redu su, ako ih ima, domoljubni članovi HDZ-a. Naravno, ako ih još jedanput ne nadglasaju uhljebi i bivši komunisti u toj stranci.

ŠTO ČEKA ŠKORO?

Odmah nakon što je Miroslav Škoro najavio svoju predsjedničku kandidaturu prošle godine napisao sam “da je Škoro bolji pjevač od mene, ali da sam ja bolji političar od njega”.
Tijekom kampanje u više navrata sam si postavljao pitanje, jesam li pogriješio kad sam to javno kazao. Nažalost, sve više sam uvjeren kako nisam pogriješio. Jednostavno Miroslav Škoro u sebi nema političkog žara niti je “politička životinja”. Stvaranje uspješnog političkog pokreta izuzetno je težak i zahtjevan svakodnevni posao.

Svakim novim danom Škoro propušta priliku da pokrene ozbiljnu izgradnju treće političke alternative u Hrvatskoj. Domoljubi koji su glasali za njega u prvom krugu sve više se pitaju: ŠTO SE DOGAĐA, ZAŠTO ŠKORO NIŠTA KONKRETNO NE PODUZIMA? Bojim se da će na kraju, bez ikakve konkurencije na desnom centru, HDZ-e ponovno prevariti brojne domoljube i nakon parlamentarnih izbora ući u koaliciju sa SDP-om.
Hrvatski narode, za nas je uistinu došlo vrijeme da se upitamo: BITI ILI NE BITI?

Antun Babić