Prijatelj Pupovca i Plenkovića proglasio Stepinca zločincem, ministra MVP-a čovjekom koji širi mržnju prema Srbima i još traži povrat srpske imovine!

0
23382

Zadnjih godina mrzitelj svega hrvatskog, hoštapler M. Linta  ima veliki prostor u medijima za napadanje Hrvatske i širenje mržnje. DORH zajedno sa paradržavnim udrugama GONG, Documenta, Kuća ljudskih prava , Mirovni studiji uopće ne reagiraju na ovu mržnju, već zajedno sa ostalim soroševim plaćenicima napadaju državu.

“– U Hrvatskoj nije moguće da Srbi i srpske firme sudskim putem vrate i zaštite svoja imovinska prava. Očigledno je da u Hrvatskoj ne funkciniše pravna država i zbog toga bi EU trebalo da je suspenduje iz svog članstva – kaže Linta.

 

 

Linta smatra da bi Vlada Srbije trebalo da formira stručni tim koji bi izvršio temeljnu analizu neriješenih problema koji se odnose na Aneks G i predložio diplomatske, političke i pravne mjere s ciljem njihovog rješavanja.”

Ratna odšteta nikoga ne zanima jer kako kaže Pupovčev čovjek Linta, kapetan Dragan je bio borac protiv ustaša.

Ovaj lik je dragi gost naše vlasti u Srbu i Jasenovcu.LINTAjasenovac-linta-4

“Predsednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta ocenio je da izjava ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana da treba biti zahvalan ljudima kao što je zloglasni zagrebački kardinal za vreme Nezavisne Države Hrvatske (NDH) Alojzije Stepinac, predstavlja brutalno širenje mržnje prema Srbima.”- evo još jedne izjave gdje čovjek širi mržnju, a naša vlast ga cijeni.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Ovo su njegovi pajdaši iz Hrvatske, najbolji prijatelji od Plenkija.

“Linta je istakao da mnoge činjenice potvrđuju da je nadbiskup Stepinac ratni zločinac koji je imao jednu od ključnih uloga u genocidu koji je počinjen nad Srbima, Romima i Jevrejima u NDH-a.”

Nekadašnji srpski banditi sa Banije htjeli su napraviti kip Stepinca sa krvavim  nožem!

“- On  ( Stepinac) je imao sve informacije o najvećoj fabrici smrti na Balkanu – Jasenovcu, ali nikada nije javno osudio masovne zločine i nije se protivio njegovom postojanju. Za svoju podršku genocidnoj NDH poglavnik Pavelić je 1944. godine Stepinca odlikovao visokim ordenom za zasluge “Velered sa zvijezdom” – naveo je Litna.”

Jesu li ovi klauni u HDZ-u patuljci od Linte i Pupovca?

HOP