Na natječaju ne može nikako pobijediti braniteljica sa najboljim referencama jer je braniteljica?

0
9776

Ovo što ću sad napisati ni sama ne mogu vjerovati.

Nakon što je za ravnateljicu NP Krka izabrana Nella Slavica (koja je navodno plagirala natječajni program prepisavši koncept iz 2011., što koliko znam nije demantirano), te koja je navodno imala članske iskaznice i HDZ-a i HNS-a, što također, koliko znam, nije demantirano, sud je poništio natječaj. Dr. sc. Ljiljana Zmijanovic, kandidatkinja za ravnateljicu NP Krka s najboljim referencama i braniteljica s više od 500 dana borbenog sektora, podnijela je tužbu – i pobijedila.

Mediji su prenijeli kako je potom, nakon pravomoćne presude, ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić, mimo i suprotno odluke suda, ponovno imenovao Nellu Slavicu za ravnateljicu.

Ponovno je podignuta tužba pred upravnim sudom. I znate što se sada dogodilo na prvom ročištu? Ministarstvo je tražilo izuzeće suca. Rasprava je odgođena.

Ne mogu vjerovati da na natječaju nije izabrana kandidatkinja s najboljim referencama, jedina dr.sc. s relevantnim obrazovanjem, Ljiljana Zmijanović.

Ne mogu vjerovati da nije izabrana kandidatkinja koja je uz najbolje reference još i dragovoljac Domovinskog rata, braniteljica s više od 500 dana borbenog sektora, dr. sc. Ljiljana Zmijanović.

Ne mogu vjerovati da je izabrana Nella Slavica kandidatkinja s daleko slabijim referencama, navodno stranačka pripadnica dviju stranaka, HDZ-a i HNS-a, koja je plagirala natječajni program.

Ne mogu vjerovati da je nakon pravomoćne presude ministar Tomislav Ćorić ponovno imenovao Nellu Slavicu na mjesto ravnateljice.

Ne mogu vjerovati da je ministar Ćorić još uvijek ministar.

Ne mogu vjerovati da svi drugi ministri i predsjednik Hrvatske vlade šute na ovakvo postupanje ministra Ćorića.

Ne mogu vjerovati da medijski dominantna “oporba” u Saboru šuti na ovakvo postupanje ministra Ćorića.

Ne mogu vjerovati da se u main stream medijima o ovom slučaju ne govori, a vidjeli smo kakva je moć medija i da su mnogobrojni ministri iz vlade otišli radi, u odnosu na ovaj slučaj, manjih razloga.

Ne mogu vjerovati da najviša sudska instanca nije sankcionirala ministarstvo zbog ne poštivanja pravomoćne presude.

Ne mogu vjerovati da je ponovno slučaj na sudu i da je ministarstvo tražilo izuzeće suca i da se sve opet odugovlači i odgađa… ne mogu vjerovati.

EKSKLUZIVNO- NOVI SKANDAL oko imenovanja ravnateljice NP Krka: “RAT MINISTRA ĆORIĆA PROTIV PRAVNE DRŽAVE”…

https://www.vecernji.hr/vijesti/u-isto-vrijeme-bila-je-i-u-hns-u-i-u-hdz-u-1307594

https://www.vecernji.hr/vijesti/ministar-coric-ponovno-imenovao-nellu-slavicu-za-ravnateljicu-np-krka-1335185

 

Karolina Vidović Krišto fb profil

Naše pitanje vama, da li to Plenković radi zbog Pupovca?

HOP