Sinčić tvrdi da Jelenić ima udio u firmi InterCapital, koja je povezana sa BORG skupinom

0
12015

// GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK POVEZAN SA BORG SKUPINOM //

Hrvatska je premrežena HDZ-ovim i SDP-ovim koruptivnim radnjama, spletkama i međusobnim dogovorima.

FB_IMG_1582122792360

Živi zid je svojevremeno podnio kaznene prijave protiv BORG skupine, gospodin Jelenić nije vidio ništa nezakonito u radnjama navedene grupe. Danas sam dobio u ruke njegovu imovinsku karticu. Unutra stoji da ima vlasnički udio u firmi InterCapital. U firmi koja je povezana sa BORG skupinom.
Dakle, prijavio sam njega – njemu. Dakle, GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK, koji je trebao procesuirati BORG grupu, pripada BORG grupi.

Screenshot_20200219-225720_Facebook

Ali nije to najgore. Iako imovinske kartice državnih odvjetnika nisu vidljive građanima, itekako su vidljive Državnom sudbenom vijeću. I HDZ i SDP imaju svoje članove u DSV-u. Gost večerašnjeg Otvorenog, Peđa Grbin, član je DSV-a.
Oni su, dakle, imali uvid u imovinsku krticu Dražena Jelenića. Oni su znali i oni su sakrivali njegovu povezanost sa BORG-om. To je njihova borba protiv korupcije.

dalić

Ja ću ih prijaviti opet, novom državnom odvjetniku. Ako treba, krenut ću i stotinu puta ispočetka, ali od borbe za istinu i za sankcioniranje kriminala neću odustati. Tražim vašu podršku i pozivam vas da prestanete podržavati kriminal podržavajući stranke koje ga proizvode.

Ivan V. Sinčič profil

HOP