Srbija preko Makedonije i Češke izvozi marihuanu u EU dok migranti rade kaos po Beogradu

0
3318
Nastavlja se spirala ludila srbijanske države europskog narko legla i najvećeg uporišta i logistike za transfer oružja islamskim teroristima diljem svijeta. Balkanska paradržava Srbija koja živi od trgovine drogom i oružjem teroristima nastavlja luđački pir. Svjedoče o tome i dokazi što ih je javnosti Srbije putem društvenih mreža predočio Nikola Sandulović, predsjednik oporbene i potpuno prozapadno orijentirane Republikanske stranke Srbije, vrlo bliske Bijeloj kući i osobno američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Nikola Sandulović je postavio zlotvoru Aleksandru Vučiću niz konkretnih upita, što su, kako se i očekivalo, ostali bez ijednoga Vučićeva odgovora:
vucicpistolj
1) “Da li je istina da je u Makedoniju prebačena sva moguća uzgojena marihuana iz Srbije, osušena, zelena u obliku kanabis ulja i uz odobrenje određenih državnih organa Makedonije?
2) Da li je istina da je u Srbiji oformljena grupa kriminalaca iz Pančeva, kojoj su date legitimacije i značke BIA, oružje, novi identitet, diplomatske putovnice i da će oni biti raspoređeni u stanove u Pragu i Bratislavi?
3) Da li je istina da im je zadatak da isprate tu operaciju prijenosa iste te marihuane iz Češke do EU?
4) Da li je interes već spomenute talijanske grupe sa Floride da preko vlastite osnovane tvrtke u Kanadi kupe 10,5 tona ulja od kanabisa koje je proizvedeno u Srbiji i da su tom prigodom ponudili 50 000 dolara po litri?
5) Da li išta znaš o ovome Aleksandre Vučiću pošto ništa “nisi znao”  za Gakovo, Jovanjicu itd?”
I dok svjetski hohštapler, baraba i bitanga Aleksandar Vučić sa svojom razbojničkom bandom pljaškaša i gangstera izvozi srpski banditizam i terorizam i izvan granica Srbije, u samome Srbistanu podivljali i kao s lanca pušteni migranti nastavljaju vršljati i praviti kaos gdje god stignu. Jučer se u elitnom beogradskom naselju Senjaku dogodio nestvarni prizor, dostojan najvećih trilera. Oko devet sati stanoviti migrant A.Š. (28) upao je u posjed bivšega nogometaša sarajevskog Željezničara i zagrebačkog Dinama Radmila Mihajlovića, popeo se na krov i divljao i prijetio samoubojstvom. Migrant je dospio na krov nakon što se preko ograde popeo na drvo, a onda skočio kao pravi majmun s grane na krov. Drama je trajala gotovo sat vremena, a sve su to promatrali zaprepašteni stanari okolnih kuća na Senjaku. Migrant je nešto neartikulirano vikao na engleskom, bijesnio, a onda je počeo lomiti crijepove. Poslije toga u nastupu ludila počeo je te odlomljene crijepove razbijati o vlastitu glavu. Zadobio je tako ozbiljne ozljede glave samopovrijeđivanjem, te je nakon združene akcije policije i liječničke ekipe Hitne pomoći, netom odvezen u Urgentni centar. Nakon što su mu tamo liječnici sanirali ranu, on je prebačen na kliniku za psihijatrijske bolesti, jer se očito radi o neubrojivom čovjeku, opasnom i po sebe i po okolicu.
Dragan Ilić
HOP