DEMANT HČSP-a NA LAŽI PREDSJEDNIKA HSP-a KARLA STARČEVIĆA

0
2583
DEMANT HČSP-a NA LAŽI PREDSJEDNIKA HSP-a KARLA STARČEVIĆA 

 

Citiramo laži Karla Starčevića izrečene na Saboru HSP-a 29.02.2020. u Gospiću na štetu HČSP-a.

“Pravaške stranke i državotvorne opcije pozvao je da se pridruže HSP-u i ujedine “bez kalkulacija i osobnih interesa”. Dodao je i da je u HSP prešao dio članstva HČSP i HSP AS te izvijestio kako sada pregovaraju s čelništvima tih stranaka oko objednjenja u narednih mjesec dana.

Ne zatvaramo vrata ni HDZ-u”

Ovim putem HČSP javno poziva Karla Starčevića de kaže pod materijalnom i krivičnom odgovornošću koji je to “dio članstva HČSP-a prešao u HSP” i sa kime je on to iz HČSP-a razgovarao o ujedinjenju?

Posurnuli HSP koji služi HDZ-u na čelu sa Starčevićem iznaša niz neistina i laži kako bi si dao na važnosti i veličini.

Mi iz HČSP-a odgovorno tvrdimo da NITKO iz HČSP-a nije prešao u HSP, a kamoli dio članstva kako navodi, a još veća laž je da pregovaraju sa HČSP-om o ujedinjenju u HSP to je apsurd i van svake pameti.

Za nas u HČSP-u to bi bilo isto kao da se ujedinjujemo sa HDZ-om s obzirom na što je HSP spao i koji ljudi su u vrhu stranke.

To mogu uvidjeti svi koji prate posrnulu pravašku scenu kojoj jedino HČSP pokušava očistiti obraz.

HČSP bezkompromisno i dosljedno stoji na braniku dosljednog i izvornog pravaštva i zasigurno ne bude sudjelovala u cirkusu sa reciklažnim otpadom HDZ-a.

Uglavnom važno je napomenuti i podsjetiti pravaške “uzdanice” iz HSP-a kao i iz HSP-AS da ste nas prevarili u svakoj mogućoj zajedničkoj koaliciji i ostali nam dužni.

Zar vi sebe nazivate pravašima?

Preko toga bi i prešli, ali da na svim Lokalnim izborima koji su bili dosada koalirate sa HDZ-om, u nekim županijama što je van svake pameti i sa HNS-om, SDP-om pa čak i sa SDSS-om preko toga vam HČSP ne bude prešla nikada.

Na svojem Saboru otvoreno i dalje pozivate na suradnju sa HDZ-om vi nemate veze sa pravaštvom i velika je sramota što su se  pojedinci u čelništvu HSP-a našli tu di jesu.

Naša preporuka je da vratite ukradeni HSP gospodinu Dobroslavu Paragi.

Nadalje provedite lustraciju u svojim redovima, vratite dugove, prestanite lagati ionako zaveden hrvatski narod, budite dosljedni i to uistinu provedite u djelo.

E, onda možete pozivati na ujedinjenje.

Ovaj tekst se ne odnosi na časne članove HSP-a kojih Bogu hvala još ima i sa kojima smo u kontaktu, ali su sankcionirani i ne mogu ništa promjeniti jer nisu u poziciji.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP