Kovač na skupu u Trilju rekao da ga je zvao Škoro

0
6605

Plenković  je na stranačkim izborima provalio da se on jedini bori protiv ljevice. Znači HNS i SDSS oko njega su desnica?

FB_IMG_1582973783952

Kovač je priznao na stranačkom skupu da se u HDZ-u kupuju radnim mjestom glasovi, nešto slično je radio KPJ-u u Jugoslaviji. Po tome ispada da se hadezenjare bore protiv ljevice oružjem ljevice.

FB_IMG_1582552212941

Kovač je okupio 300 ljudi u Trilju na svome skupu. Vjerojatno će “desničarski mediji” skloni Plenkoviću , kojeg narod zove Pljenković, Index ili Jutarnji napisati da je na skupu bilo troje ljudi.

FB_IMG_1582973396102

Naš suradnik tvrdi da je bilo 300 ljudi, ako je bilo nešto više primamo kritiku. Za tako malo mjesto to je zavidna brojka.

Ipak nama je zanimljivo što je Kovač izjavio na pitanje jednog člana, član  prisutan na skupu pitao je   Kovača da li je istina da je Kovač zvao Škoru na razgovor o političkoj suradnji.  Na što je Kovač rekao da to nije istina, već da je Škoro zvao njega na razgovor. Nama nimalo čudno, a članstvu je to ipak nepoznanica.

Na skupu se raspravljalo i o sukobu Keleminec -Škoro, odnosno o objavama u svezi Škore. Nama nije jasno zašto se ta pitanja postavljaju Kovaču.

Nekako je logičnije pitanje hadezenjarama što general Medved radi kraj  Plenkovića iz kojeg Pupovac radi svoju krnju.

HOP