U Beogradu osnovana Krajiška Akademija znanosti i umjetnosti , bez ‘odlučne reakcije’ Plenkovića

0
11026
U Beogradu je  održana osnivačka Skupština Krajiške akademije nauka i umjetnosti . Da nije smiješno bilo bi tragično. Krajina nikada nije bila država već leglo vlaških i srpskih lopova i zločinaca od 1991-1995. godine.
No očito ima namjere u budućnosti opet stvoriti svoju država u Hrvatskoj,  kojoj će ova falsifikatorska ekipa dati znanstveni značaj.
Ovo je još jedan dokaz zašto Pupovac želi držati pod kontrolom popis stanovništva u tzv. srpskoj većini. U tome mu najviše pomaže Andrej od HDZ-a.

20200311_135653

-O razlozima konstituiranja krajiške Srpske akademije nauka i umjetnosti koja bi svojim sastavom i funkcijom trebala predstavljati dostignuće onih znanstvenih, stručnih i umjetničkih ideala kojima je srpski narod u svojoj povijesti stoljećima težio.

Screenshot_20200311-110612_Chrome

Profesor Mikavica, ističući da je teritorij Srpske Krajine, iako prije stoljeća, bio potresno tlo na kojem su se križali mačevi svjetskih i lokalnih osvajača, iznenađujući i ohrabrujući napad je da su upravo oni izmislili imena poput Nikole Tesle, Milutina Milankovića i drugih velikih i značajnih “umjetnika i svećenstva našeg naroda”. – piše pročetnički portal glavnog velikosrpskog traktoriste i prevaranta M. Linte.

Drugim riječima Srbi će širiti laži da su hrvatska dostignuća srpska, a naša očajna diplomacija i vlast to će gledati blagonaklono.
Komunist Milanović mijenja izvedbe himne, odbacuje počasne  gardiste, izbacuje biste, a Plenković dopušta Pupovcu kontrolu popisa stanovnika. Drugim riječima svi rade zajedno na uništenju hrvatskog identiteta.
20200311_135602
U stranačkim izborima Plenković je istaknao slogan ODLUČNO ZA HRVATSKU, više mu paše Odlučno za Srbiju ili još bolje, Očajno za Hrvatsku.
HOP