U Zadru Plenković skupio jedva 200 ljudi

0
1579

Poksiloga i bojkotiranoga Plenkovića u Zadru ne spašava ni koronavirus

U zadarskoj dvorani Višnjik, koja može primiti devet tisuća posjetitelja, u utorak navečer tiskalo se čak 200 HDZ-ovaca koji su, vidi se na fotografiji, ovacijama popratili nastup predsjednika stranke Andreja Plenkovića. Režimski mediji na čelu s Jutarnjim listom nisu htjeli objaviti sliku prazne dvorane, što od srama, što zbog potrebe da ne pojačaju bol voljenoga vođe. Samo su dezinformirali da je bilo 500 HDZ-ovaca.

FB_IMG_1584095819376

Koliko je čovjek umišljen u svoju veličinu vidi se po tomu što je očekivao da će Zadrani nahrupiti u dvoranu. Kako bi spasili bar iluziju da je posjetitelja više, razmaknuli su ih u rasporedu sjedenja, a kao uvjerljiv izgovor za ovaj BOJKOT dobro im je došla opasnost od koronavirusa. Pokisli Plenković u Zadru mogao se mogao se pred šačicom još pokislijih velikih idealista i nacionalista uvjeriti što je ostalo od njegove vjerodostojnosti.
Izgledao je jadno, tužno, kao i svaki političar koji se odrekao svoga naroda, kao i svaki čovjek bez identiteta. Slike iz zadarskoga Višnjika sve kazuju.

fb profil I. Marijačić HT

 

HOP