Roditelji zabrinuti za djecu jer suprug učiteljice radi u okolini Milana

0
2966

Poprilično bijesna grupa građana naziva nas cijelo jutro iz općine Gvozd. Razlog je navodna činjenica da više od desetak ljudi radi u Italiji, te se vraćaju u svoj rodni kraj bez da obave redovito javljanje dežurnoj epidemiološkoj službi. Jedino što smo mogli provjeriti je činjenica da u općini za sada nema zaraženih.

Tako je došlo do velike svađe ispred osnovne škole u Vrginmostu između roditelja jer je jednoj učiteljici S.C.  muž zaposlen u okolici Milana i boravio je tjedan dana u Vrginmostu. Roditelji su zabrinuti jer je učiteljica u kontaktu sa većim brojem djece. Oni tvrde da se nije javio nadležnim službama.

Kako saznajemo  navodno nitko tko je boravio u Italiji nije prijavio simptome.

Građani su bijesni i na Predraga Mraovića koji je danas trebao organizirati neki dječji višeboj u svojoj udruzi, građani tvrde da se ponaša kao da je pao s marsa i ne vidi  što se događa.

Screenshot_20200313-132113_FacebookFB_IMG_1584095722877

Za sada na zidu njegove udruge stoji objava o višeboju djece, bez daljnje obavijesti da je isti odgođen.

Kako se radi o graničnom području postoji i opasnost zaraze od migranata koji ilegalno ulaze u zemlju.  Stacionar epidemiološke službe nalazi se u Slavskom polju, a od građana se traži potpuna odgovornost u ovoj situaciji.

 

HOP