LOŠO: “Kada je smjenjivao ministra Kujundžića, Plenković je govorio da se treba pripremati za epidemiju koja dolazi, a tada virus nije bio ni blizu Hrvatske, odakle je to znao ?”

0
9287

Admiral Davor Domazet – Lošo u Bujici: “Nalazimo se u biološkom ratu, od koronavirusa mogu nas spasiti dragi Bog, Putin i Trump!”

 

BUJICA JE OBJAVILA EKSKLUZIVNI RAZGOVOR S DR. DARIJOM NAKIĆEM: Bivši ministar zdravstva priznao je uredniku emisije da je prije četiri dana bio u Beču, a nije u samoizolaciji, već na poslu u zadarskoj bolnici! Državu iz koje je doletio zrakoplovom, nije htio otkriti…

Ne branite ljudima svetu misu, zajedničku molitvu i klanjanje pred Presvetim – apelirao je na crkvene velikodostojnike admiral Davor Domazet – Lošo, bivši načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, u Bujici na Z1 televiziji i podsjetio: – I Krist je hodio među gubavce, a sveta Majka Terezija među bolesne od svih bolesti!

Admiral Lošo ne isključuje mogućnost da je koronavirus “nastao laboratorijskim putem”: – Ne bih se iznenadio da već imaju cjepivo za njega jer su pogreške naučili iz svinjske gripe pa će se pojedinci iz farmaceutske industrije, uz pomoć pripadnika američke duboke države, koja ruši Trumpa u izbornoj godini i te kako obogatiti…

Vodeći hrvatski geostrateg komentirao je i mjere koje je najavila Plenkovićeva Vlada: – Pomoć očekuju od Europske unije, koja je do sada svojim direktivama ograničavala hrvatsku proizvodnju i učinila nas ovisnima, u svakom pogledu.

“Kada je smjenjivao ministra Kujundžića, Plenković je govorio da se treba pripremati za epidemiju koja dolazi, a tada virus nije bio ni blizu Hrvatske, odakle je to znao,” zapitao se Davor Domazet, uz napomenu da se slaže s premijerom samo u jednom: – Točno je da smo u ratu. Cijeli je svijet u biološkom ratu!

I Lošo je primjetio kako je Zoran Milanović, u manje u mjesec dana, već četiri puta ishvalio Andreja Plenkovića: – Iz toga se može zaključiti da je Plenković doveo Milanovića na Pantovčak!

Po mišljenju admirala Loše, Kina je “prva napadnuta koronavirusom, kako bi se znantno smanjio njezin gospodarski rast i srušio predsjednik Xi Jinping, a Italija zato jer je katolička država i jer se u njoj nalazi Vatikan”.

Osim toga, Talijani su oduvijek bili skloni panici – nadovezao se Domazet.

“Nakon što kriza završi, negdje u mjesecu rujnu ove godine, bogati će biti još bogatiji, a srednji i niži sloj još siromašniji,” predviđa admiral, uz napomenu da isto vrijedi i za tzv. male države.

Okultni liberalni sotonisti imaju tri glavna cilja – tvrdi Lošo: – Porobljavanje malih naroda, zatiranje vjere i još veće bogaćenje nekoliko obitelji, koje vladaju svijetom, kroz smanjenje svjetske populacije. Naročito im smetaju stariji ljudi jer ih smatraju “neproduktivnima” i “nepotrebnim troškom”, što je protivno svim Božjim zakonima.

Hrvatska će se, po mišljenju admirala Domazeta – Loše, naći u velikoj krizi i recesiji, a turistička sezona će propasti, nakon čega će nas još više htjeti porobiti…

Premijera Plenkovića je optužio za pokušaj uzurpacije ovlasti parlamenta, uz konstataciju da unatoč krizi, ne može on donositi zakone jer to vodi u briselsku diktaturu u Hrvatskoj.

Bujica je objavila ekskluzivni razgovor s dr. Darijom Nakićem, bivšim ministrom zdravstva i šefom Nefrologije u zadarskoj Općoj bolnici, koji je javno priznao kako nije išao u samoizolaciju, iako je prije četiri dana, iz zemlje koju nije htio otkriti, preko Beča, došao u Zagreb! U Austriji su registrirana već tri smrtna slučaja od koronavirusa, no, dr. Nakić to ne smatra spornim jer je, kako kaže, u Beču bio “samo u tranzitu”. Za razliku od bivšeg ministra, obični građani idu u samoizolaciju od 14 dana, pod prijetnjom astronomskih kazni pa je voditelj pozvao na društveno odgovorno ponašanje svih, bez obzira na to je li riječ o pripadnicima političke “elite” ili “običnim” građanima.

Velimir Bujanec