Visoke temperature u Australiji nisu suzbile korona virus, od virusa teško oblio veliki hrvatski dobrotvor Franović

0
8972

U Australiji je potpuno ista panika kao u Hrvatskoj..Vlada je znala prije dva mjeseca da će korona virus doći i u Australiju i nije ništa poduzela u tome smjeru.

30 000 studenata iz Kine i azijskih zemalja otišlo je u svoje zemlje vezano uz nemogućnosti plaćanja skupih studija te pritiskom u ovoj situaciji.

Australci smatraju da su odavno trebali zatvoriti granice i korone gotovo ne bi niti bilo zbog specifičnosti položaja Australije.

Ono sa čime nas hrane u vodećim medijima je činjenica da korona virus će oslabiti dolaskom viših temperatura i ljeta, što je laž. Jučer je bilo u Australiji oko 37 stupnjeva, a danas je 39 stupnjeva, virus odoljeva visokim temperaturama.

Privreda se polako zatvara, prelazi se na rad kod kuće, trgovine su poluprazne u nekim gradovima, a fetiš toalet papira je isti kao i kod nas.

Hrvatska zajednica u Australiji već sedam dana strepi nad sudbinom najvećeg hrvatskog mecene, koji već godinama pomaže našu zemlju MARKA FRANOVIĆA.

Marko Franović je obolio od korona virusa, a kako ima problema sa jednim dijelom pluća, Franovićevo zdravlje je u jako teškom stanju. Mi smo ovu informaciju dobili danas  oko 12 sati od naših suradnika iz Australije koji su začudeni da novinari na desnici , koji dobivaju ogromna sredstva u donacijama i donacijama za filmove od Franovića nisu reagirali na ovu situaciju, te su molili naš portal da te informacije svakako objavimo sa dobrim željama za ozdravljenje.

Sumnja se da je zaražen za vrijeme druženja sa premijerom ili u kontaktima sa poslovnim partnerima.

Franović je puno pomagao oko istine oko logora Jasenovac, obnove vodotornja, pomagao političkim kandidatima i mnoge ljude zadužio svojom humanušću.

 

HOP