Vlada nabavlja 2,5 milijuna maskica preko firme osnovane prije četiri mjeseca, značili to da su sve znali prije početka krize?

0
7880

Vlada nabavlja 2,5 milijuna maskica preko firme osnovane prije četiri mjeseca i dali predujam od 19 mil. kuna

ŠTA REĆI NA OVO?

MEDICAL AND PHARM TRADING d.o.o. su ti sretnici.

Tvrtka je osnovana 27.11. 2019 godine. Znači li to da je Plenković znao za krizu kao prvi hrvatski Nostrdamus?  Sveznajući Plenković i najavio je krizu koju ponosno prenosi  Jutarnji list.

Screenshot_20200320-111928_Samsung Internet

Početkom veljače mi prvi objavljujemo činjenice o krizi koja će se proširiti u Wuhanu te potom na cijeli svijet, kao pandemija , Faktograf pokriva našu vijest kao laž na osnovu informacija  hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.  Uvjerava se ljude da sa virusom ljudski faktor nema ništa. Poziva se na “stručnjake” kao dokaz laži. Nekom je jako bitno da se virus ne povezuje sa zavjerom da bi se pandemija širila?

Plenković zapravo i tada i sada potvrđuje da smo bili u pravu. Stvorena je tvrtka krajem prošle godine kojoj sada Plenković za maskice daje  ogroman novac , novopečenoj firmi iz Pule?

Za nabavu zaštitnih maski za potrebe sprečavanje širenja koronavirusa, Vlada je u četvrtak izdvojila 18,9 milijuna kuna iz proračunske zalihe državnog proračuna.

Odluku o odobrenju novčanih sredstava na teret proračunske zalihe Vlada je donijela popodne na telefonskoj sjednici.

“Ministarstvo financija primilo je zahtjev Ravnateljstva civilne zaštite i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kojim se traži da se na teret Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske  za 2020. odobre sredstva u iznosu od 18.937.500,00 kuna za isplatu predujma društvu “Medical and pharm trading” d.o.o. za nabavu zaštitnih maski za potrebe sprečavanja širenja bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2″, stoji u priopćenju Vlade.

Sukladno Odluci o nabavi i korištenju robe strateških robnih zaliha u svrhu provedbe mjera zaštite zdravlja i jačanja nadzora nad širenjem virusa COVID-19 koju je Vlada donijela na sjednici održanoj 17 . ožujka, nabava tražene robe obavljat će se na teret sredstava državnog proračuna za 2020.

S druge strane narod se međusobno svađa tko krši samoizolaciju , prijavljuju jedni druge, Index, Jutarnji list, Večernji list svakodnevno nas bombardiju konferencijama stožera civilne zaštite,  koji prijeti isto građanima za kršenje samoizolacije, ali ne govori tko će snositi posljedice u svezi smrti oboljelog od korona virusa, tko snosi posljedice za prekasno zatvaranje granica, tko snosi posljedice za predizborne skupove hadezenjara i same izbore ili kako je epidemiolog hvalio djevojku koja se vratila sa safarija i oboljela od korone, a štetala se i ispijala kave umjesto da je bila u samoizolaciji?

HOP