Italija je načičkana 5G mrežom, nekima je to ugroza zdravlja, a sada i kod nas se uvodi u Osijeku

0
13647

Pokušat ćemo vam objasniti kako funcionira Faktograf i slični novinarski milicajci u regiji koji navodno daju točne podatke. Pokazali smo na primjeru Indexa, Novosti i sličnih glasila kako pokrivaju njihove dezinformacije, a sada da vidimo kako to rade kad nemaju dokaza;

-Voditelj emisije Velimir Bujanec svojim je pitanjima u emisiji dao i doprinos Screenshot_20200403-135756_Facebook

 

širenju teorija zavjere vezanih za 5G tehnologiju. U 31. minuti emisije Bujanec je dr. Gajski upitao: “Nešto se spominje taj 5G, što je taj 5G?”

Evo što mu je odgovorila: “(…)Postoji istraživanje i postoje znanstvenici i stručnjaci koji tvrde da bi gusta 5G mreža mogla imati veze s ovim simptomima bolesti koji se sada prepoznaju jer su simptomi radijacije određene frekvencije istovjetni simptomima prehlade”. To je u potpunosti netočna tvrdnja. Ne postoje nikakvi dokazi koji opravdavaju dovođenje u vezu koronavirusa i 5G mreža.

Teorija zavjere znači imati drugačije mišljenje. Stigmatizacija je osobe osnova netočnosti informacije. Faktograf tvrdi da nema  dokazne veze između 5g mreže i korona virusa. Ali nema dokaza da niti njihova priča drži vodu. Korona virus je za sada nepoznat u sustavu izliječenja, ali zato ne smije se sumnjati  udjelovanje našeg stožera i svjetske organizacije?

Evo snimke u svezi  s tim koju stalno briše Youtube i Facebook.

https://www.bitchute.com/video/YH9ESCvOfSAX/?fbclid=IwAR2oCDHA6HfSKozufT8Ry0RMgqQoAgzulqh2z4IygTz9qeeDoJyFO6fEXoY

-Ne smije se sumnjati niti u brojke umrlih u Italiji. Oko toga se posebno digla frka je se izašlo sa 1700 mrtvih po danu i bez koronavirusa, pa se Gajski normalno upitala da li su brojke točne. Odmah ju napadoše novinarski milicajci sa Faktografa;

Realnost je, barem u Italiji, puno gora. Fizičar Luca Foresti, direktor kompanije Centro Medico Santagostino u Bologni, za Index je rekao da su oni koji misle da su talijanske brojke preuveličane u velikoj zabludi. -piše Faktograf. Znači ako to piše Index, informacija je točna jer je i njihov izvor točan. U Index se ne sumnja jer iza njih stoji Faktograf?

Talijani ipak govore nešto drugo u ovom videu, da se uopće ne dijele u brojkama žrtve korona virusa i drugih smrti.

Mi se pitamo da li postoji veza 5 g mreže i virusa, jer su Wuhan i Italija načičkana ovom mrežom, da li je opasna i kako je gurnuta u Sombor i Osijek gdje je najplodnija zemlja.

– Zahvaljujući tome, Sombor će biti jedan od prvih gradova u kojima je moguće povezati se na 5G mrežu. Pored radova na njenom uvođenju, u toku je i rekonstrukcija puta Sombor–Baja, započinju radovi na izgradnji novog puta Stapar–Sivac. -rekla je gradonačelnica Sombora.

Po akcijskom planu europske Komisije, svaka država članica do kraja ove godine mora imati jedan grad pokriven suvremenom 5G mrežom. Pogledajte udaljenost ova dva grada.

Vlada je odlučila: Osijek će biti taj prvi naš grad. Vlada je odlučila!

U slučaju da ne želite takav rasplet, teško možete djelovati ako vam je korona ludilo za vratom.

 

Pitamo se ponovo kuda nas ova vlast vodi karantenom, 5g mrežom i može li se više misliti svojom glavom ili je udruga mudraca iz Faktografa pametnija od svih?

Znanstvenik  Sladoljev je  naprimjer godine svoga rada posvetio struci da bi ga sada jedna skupina faktografskih mudraca proganjala po Facebooku?

Kirurg Dražen Đurović: Broj oboljelih ne raste eksponencijalno već postotak novooboljelih se smanjuje. A raste broj ozdravljenih.Što jasno upućuje na silazni trend epidemije Idemo prema kraju. Neke kao da to žalosti. Uživjeli se ljudi u uloge gospodara života i smrti. Mene jako veseli i nadam se što skorijem završetku ove odvratne neizdržive društvene muke i agonije. Želim što prije slobodu, otvorene ceste, djecu u školama i vrtićima, zvijezde na nebu i završetak ovog državno-medijskog terora.

Vjerojatno i od njega faktografovi medicinski  amateri znaju bolje.

HOP