Roberta F . Kennedy Jr. nabrojio je koliko su cjepiva Billa Gatesa uništila života, a njemu se ‘naši mediji’ klanjaju

0
3775
Ovo je poruke sa Instagrama odvjetnika Roberta F Kennedya danas iz koje vidi koliko su pokvareni i zlonamjerni naši mediji koji dižu Billa Gatesa u nebo:

“Cjepiva, za Billa Gatesa, su strateška filantropija koja hrani njegove brojne tvrtke povezane s cjepivom (uključujući Microsoftovu ambiciju da kontrolira globalno poduzeće za identificiranje cjepiva) i pruža mu diktatorsku kontrolu nad globalnom zdravstvenom politikom – vrhom korporativnog neoimperijalizma.
Čini se da je Gatesova opsesija cjepivima potaknuta mesijanskim uvjerenjem da je namijenjen da spasi svijet tehnologijom i božjom spremnošću da eksperimentira sa životima manjih ljudi.Obećavajući da će iskorijeniti Polio s 1,2 milijarde dolara, Gates je preuzeo kontrolu nad indijskim Nacionalnim savjetodavnim odborom (NAB) i dao mandat za 50 cjepiva protiv polio (od 5) svakom djetetu prije 5 godine.
 20200417_003428

Indijski liječnici krive kampanju Gatesa za razorni soj cjepiva  i epidemiju polioterapije koja je paralizirala 496.000 djece između 2000. i 2017. godine. Indijska vlada 2017. godine povukla je Gatesova cjepiva i izbacila Gatesa i njegove prijatelje iz NAB-a. Stope paralize poliolize naglo su pale.

U 2017. godini Svjetska zdravstvena organizacija nerado je priznala da je globalna eksplozija polioluma pretežno soj cjepiva, što znači da dolazi iz Gatesovog programa cjepiva. Najstrašnije epidemije u Kongu, Filipinima i Afganistanu povezane su s Gatesovim cjepivima. Do 2018. godine ¾ globalnih slučajeva polio-virusa bilo je od Gatesovih cjepiva.

Zaklada Gates je 2014. godine financirala testove eksperimentalnih cjepiva protiv HPV-a, koje su razvili GSK i Merck, na 23.000 mladih djevojaka iz udaljenih indijskih provincija. Oko  1.200  ljudi pretrpjelo je ozbiljne nuspojave, uključujući autoimune i poremećaje plodnosti.

Sedam je umrlo.

Istrage indijske vlade optužile su da su istraživači koji su financirali Gates počinili  etička kršenja kodeksa: pritiskom na ranjive seoske djevojke na suđenju, maltretiranjem roditelja, krivotvorenjem obrazaca pristanka i odbijanjem medicinske skrbi ozlijeđenim djevojčicama. Slučaj je sada na Vrhovnom sudu zemlje.

Zaklada Gates je 2010. financirala pokus GSK-ovog eksperimentalnog cjepiva protiv malarije, ubivši 151 afričku novorođenčad i uzrokujući ozbiljne štetne učinke, uključujući paralizu, napadaje i febrilne konvulzije na 1.048 od 5.049 djece.

Tijekom Gates 2002 kampanje za MenAfriVac u podsaharskoj Africi, operativci Gatesa prisilno su cijepili tisuće afričke djece protiv meningitisa. Između 50-500 djece razvilo je paralizu. Južnoafričke novine su se žalile: “Mi smo zamorci za proizvođače lijekova”.
Stariji ekonomista Nelsona Mandele, profesor Patrick Bond, Gatesove filantropske prakse opisuju kao “bezobzirne” i nemoralne “.

 

U 2010. godini Gates je WHO-u izdvojio 10 milijardi USD obećavajući dijelom smanjenje stanovništva kroz nova cjepiva. Mjesec dana kasnije Gates je rekao za Ted Talk da bi nova cjepiva “mogla smanjiti populaciju”.

U 2014. godini Kenijska udruga katoličkih liječnika optužila je WHO da kemijski sterilizira milijune nesretnih kenijskih žena lažnom kampanjom cjepiva “protiv tetanusa”. Neovisni laboratoriji pronašli su formulu sterilnosti u svakom testiranom cjepivu. Nakon što je negirao optužbe, WHO je konačno priznao da razvija cjepiva protiv sterilnosti već više od deset godina. Slične optužbe stigle su i iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.

Studija iz 2017. (Morgensen et.Al.2017.) Pokazala je da popularni DTP WHO-a ubija više Afrikanaca nego bolest za koju se pretpostavlja da sprečava. Cijepljene djevojke pretrpjele su 10 puta smrtnost necijepljene djece.

Gates i WHO odbili su se prisjetiti smrtonosnog cjepiva koje WHO prisiljava na milione afričke djece godišnje. Globalni zagovornici javnog zdravlja diljem svijeta optužuju Gatesa za uklanjanje plana WHO-a od projekata za koje je dokazano da suzbijaju zarazne bolesti; čista voda, higijena, prehrana i ekonomski razvoj.
Kažu da je preusmjerio agencijske resurse za posluživanje svog osobnog fetiša – da dobro zdravlje dolazi samo u štrcaljki.

Osim što koristi svoju filantropiju za kontrolu WHO, UNICEF, GAVI i PATH, Gates financira privatne farmaceutske kompanije koje proizvode cjepiva i veliku mrežu farmaceutskih i industrijskih front grupa koje emitiraju lažnu propagandu, razvijaju lažne studije, provode nadzor i psihološke operacije protiv cijepiti cjepivo i koristiti Gatesovu snagu i novac kako bi utišali neslaganja i prisilili na poštivanje zakona.

U ovom nedavnom nastupu Pharmedia, Gates djeluje veselo što će mu kriza Covid-19 pružiti priliku da prisili svoje američke programe cijepljenja na Amerikance. -napisao je Roberta F Kennedya Jr. S .

Naši tzv. ozbiljni mediji i njihovi tzv. ozbiljni novinari pišu hvalospjeve o ovom očitom luđaku.
received_253918979343057Screenshot_20200412-233542_24sataScreenshot_20200403-200937_Facebook