Srpski Bogoslov gostovao na Hrvatskom radiju za Uskrs, nije prošao karantenu,a nama daju 14 dana karantene?!

0
13136

Civilna zaštita provodi najstrože mjere prema svečeniku Josipu Delašu za katolički Uskrs, u tome im pomaže strašna policija iz Splita kraj koje jedan mladić usred bijela dana ubija po kvartu, kao da ih nema, ali kada treba proganjati svećenika koji održava misu tu se skupi svita novinara, policajaca da nauče svećenika kako je bolje bez svete mise , jer veliki indexov znastvenik Matija Babić tvrdi da je to izmišljeni lik, nekakav zombi, a on je tu za nas svim srcem, vrijeđa , psuje, baš da ga čovjek zavoli…

Babić o Isusu

E sada sa vidite kako je to u slučaju srpskog proslavnog uskrsa. E tada se događa da naše vlasti iz čovjeka  prelaze u kukca, stožer je manji od makovog  zrna i primjenjuju se druga pravila za karantenu.

Screenshot_20200415-160549_Facebook

U emisiju na Hrvatskom radiju  u 9 sati toga dana gostovao je kao i obično i  liturgiju “komentarisao” profesor sa Bogoslovnog fakulteta u Beogradu.

FB_IMG_1587497637869

Znači Srbi u Srbiji ne smiju pomoliti nos iz stana, odmah ih policija hapsi, a jedan bogoslov prođe granicu Hrvatske bez problema, na njega se ne primijenjuje odluka o 14 dana karantene ,iako je došao iz zemlje gdje ima više zaraženih, a vjerojatno niti na povratku nije prošao te rigorozne mjere koje prolaze građani Srbije kada se vraćaju u zemlju.

FB_IMG_1587497614653

Pa kako to druže Božinoviću? Ne kršite li svoje odluke, a s druge strane Rambo Capak bi svima nama određivao koji bi turisti mogli u Hrvatsku ? Ili koliko će turista smjeti sjesti u kafić?  Bogoslov je nadčovjek pa za njega vrijede neka druga pravila, a naš čovjek je mustra za “podkusurivanje beogradskog učenika”.

Vozači kamiona prolaze karantenu 2 dana kada se vrate u zemlju, a građanin 14 dana. Nema što mjere stožera kao da je pisao Grunf iz Alan Forda.

Mjere ne vrijede niti za obilazak Jasenovca, u Jasenovac na komemoraciju se može doći, ali kako vidimo u crkve ne može. Pravoslavci bolje prođu jer se Plenkonja boji Puponje.

Korona je strašna bolest koja se jedino može izbjeći u supermarketima, u Sabornici, u saborskom kafiću, taxiju, kamionu, kod srpskog bogoslova, a pojavljuje se u crkvama koju detektiraju Indexovi dušebrižnici.

20200420_113006

Ove mjere ne bi bolje napisao niti Soros, niti Gates, niti inkvizitor od cukora,  bogme ni američki lažljivac desetljeća  Fauci ,kojeg pozono sluša naš Božo…zavaljao nas je taj za virus HIV-a, što ne bi za koronavirus.

HOP