Milanović na obljetnici ‘Bljeska’ pronašao ‘ustaše’, a Plenković izdašno pomaže našim novcima srpski ekstremizam

0
10005

Što danas znači Akcija Bljesak? To vam znači da Plenković iskešira našu lovu za spas Indexa koji redovito pljuje po Hrvatima i braniteljima, da Plenković daje milijune eura za razvoj srpskog ekstremizma i pljuvanje Hrvata kroz medije i djelovanje te politike, s tim  u svezi Srbi žive bez neke značajni pomoći od svega, a narod se tuče i svađa oko političara koji su na vrijeme zbrisali iz ratne zone i vjeruje da će ih takvi spasiti.

FB_IMG_1588258429724

novosti1

Prolivenu krv brzo se zaboravlja, a kada se tako što zaboravlja onda se nadvije prokletstvo Petra Snačića koje još uvijek ne prestaje.

Zaboravljaju se mnogi junaci naših doba od Zrinskih, Frankopana, Jurišića, Jelačića , pa do današnjih velikana oslodilačkog rata od srpske tiranije. I na kraju srpska tiranija provodi se preko medija, politike, samo zato što se ne poštuje prolivenu krv.

Screenshot_20200501-082150_Facebookreceived_474198959973927

Nekadašnji bombaš danas dijeli lekcije Matiji sitnom prostaku.
Prostaku dijeli priznanje lik koji gubi čekove…To su posljedice nepoštivanja mrtvih i ljudskog kukavičluka da obrani stečeno krvlju.

20200501_115700

Dan sječanja na akciju Bljesak nije mogao proći bez čarki, a koje je pokrenuo predsjednik Milanović.

IMG-20200501-WA0003 IMG-20200501-WA0004

Ono što smo vidjeli je ne držanje tzv. socijalne distance  vlasti, što znači da se ne pridržavaju  mjera stožeraša, a zbog istih uhićuju vjernike i svećenike.

Ove godine prvi put je nekakvo uže iza uzvaničke ekipe, kao da je narod stoka koja ne smije priči i to se štiti užetom. Nije prilazio ni prijašnjih godina bez užeta.

IMG-20200501-WA0000

Ostalo je ličilo na predizbornu predstavu kao u Jasenovcu. Milanović je svojim istupom pomogao Plenkoviću, a sada je svađa kulminirala svađom sa HOS-ovcima od strane  predsjednika.  To nimalo nije dobrodošlo u situaciji koronacirkusa.

IMG-20200501-WA0002

Na kraju kada je braniteljica Gregurić razvila zastavu HOS-a , brže bolje su svi novinari otrčali po zapakiranu opremu da snime “ovaj strašan incident”…Tu se vidi patologiju naše podijeljenosti.

Hrabri dečki nisu ginuli za ovaj cirkus. Novinari bi trebali shvatiti da ovo nije država koja radi po njihovim diktatima.

Jučer je RTL prekinuo emitiranje filma, da bi nam Zoran Jovanović Šprajc objasnio što je koronavirus, ismijavao crkvu i predviđao ekonomske pokazatelje.

Politički komesar za ispiranje mozga…Taj pristup lijeve tiranije ugrađen je u stavove i naše vlasti. Milanović bi bacao spomen obilježja, a Plenkovićevi stožeraši  hapse vjernike i svećenike zbog novinarke koja ne poštuje vjeru. U Jasenovcu su srpski zločinci masakrirali HOS-ovce, danas HOS-ovce progone novinari i vlast?

Ovo uže razapeto   na godišnjici Bljeska je pravi simbol razdvajanja tiranije i naroda koji se došao pokloniti pobjedničkoj vojsci.

 

I.D.

 

HOP