49 milijuna dolara Bill Gates je dao BBC , u prosincu, Guardianu 9 milijuna, 3 milijuna NBC Universalu, NPR 4,5 milijun, 1 milijun Al Jazeeri

0
6034

49 milijuna dolara Bill Gates je dao BBC , u prosincu, Guardianu 9 milijuna, 3 NBC Universalu, NPR 4,5 milijun, 1 milijun Al Jazeera. Prije svega morao je osigurati plodonosan način zastrašivanja.

U zadnja tri tjedna su zaradili Bill Gates , Jeff Bezos -Amazons, Warren Buffet 282 milijardi pišu mediji , pazite u tri tjedna pandemije?

Radi se o stotinama bilijunima dolara, nezamislivo velikom bogatstvu koje su superbogati (a jedan od trojice najistaknutijih je upravo Bill Gates) stekli za vrijeme prva tri tjedna karantene u Americi. Interesantno je da je Bill Gates “investirao” milijune dolara u medijske kuće kao što je BBC (49 milijuna) tik pred početak pandemije (12/2019), kako bi osigurao medijsku poslušnost. Zanimljivo je i to da se će se (također zbog pandemije i lockdowna) u puno bržem tempu moći provesti i ozakoniti jezivi sustav u kojem se onemogućava rad, oduzima privatno vlasništvo zbog nemogućnosti plaćanja poreza državi, te onda to privatno vlasništvo otkupljuje država za “kikiriki” ili pak oni koji su usprkos pandemiji, karantenama i lockdownu povećali svoje bogatstvo. Zvuči poznato, zar ne?
To je taj pakleni krug.

Potpuno su premreženi. Isti likovi u različitim organizacijama i fondacijama, uistinu nevjerojatno… Usisali su u samo 2 i pol sata 8 bilijuna dolara od nacionalnih država diljem svijeta. Odličan video, pogledajte prije negoli i to cenzuriraju. A svi oni koji pitaju tko bi profitirao od ove pandemije, u videu će naći i te odgovore. Treba uvijek pratiti tijek novca…

U njemačkom Focusu čitamo danas neki  novinarski natpis da svi koji su prosvjedovali po sluđenoj zemlji , tisuće ljudi , kako su oni  zspravo poklonici teorije zavjere. Jeziva slika medija.
Vikali su sloboda, izdajice naroda, otpor, to su riječi koje koriste poklonici teorije zavjere?

A čitatelji kao da su čitatelji Indexa, vrijeđaju po hrabrim ljudima. Jedni zarađuju , drugi propadaju uz laži medija.

 

Zašto biramo vlade ako Bill Gates odlučuje i njega se pita o cjepljenju? Kako i zašto civil ima pristup biološkom oružju?

Dakle čeka nas prvo ogroman rast otkaza i porast broja nezaposlenih zbog posljedica “lockdowna” radi korona pandemije, a onda hitno zapošljavanje u redovima neke nove “koronaške policije” koja fol istražuje vaše kontakte i na osnovu toga vas prisilno testira, izolira i izvlači iz vašeg doma?!

To su preporučene metode WHO-a, na čelu kojega se nalazi lik iz terorističke organizacije?!

FB_IMG_1589316692245

Ovo se upravo implementira u Kaliforniji, a znamo da se to kapilarno prenosi i na sve druge zemlje, jer WHO je krovna institucija po čijim naputcima postupaju svi krizni stožeri.
HOP