Donosimo dokument: Trump se suprostavio Facebooku, Twiteru i portalima poput Faktografa, zabranit ce cenzuru i brisanje informacija

0
15760

Američki predsjednik je zaprijetio da će donijeti regulativu koja se odnosi na društvene mreže pošto je njegova omiljena platforma

Twitter

ovaj tjedan prvi put uz njegov ‘tvit’ objavila i upozorenje da treba provjeriti činjenice iz njegove navedene tvrdnje koje, misle mnogi, nisu bile istinite.

Drugim riječima portali koji navodno provjeravaju točnost podataka poput našeg omraženog Faktografa  sada su se drznuli i Trumpa raditi budalom i provjeravati njegove informacije.

Drugim riječima kako progone znanstvenike koji ne misle kao oni i B. Gates o cjepivima tako su danas napali Trumpa. Oni rade iz svih budale tko ne misli kao Gates, Soros i ekipa.

Oni su tu upravo da unište sve institucije koje stoje na putu dubokoj državi ispada iz svega učinjenog.

 

To je dovelo do toga da je Trump potpisao ukaz prema kojem se ukida divljanje braće Faktografa iz društva B. Gates hobita, zabrana pokrivanja tekstova, uklanjanje videa koje odrede ovi portali ili mreže, progon mišljenja koji nije u skladu sa tim društvenim mrežama.

Najvažnije  rečeno tim ukazom je  u svezi progona drugačijeg mišljenja, Trump je naglasio da se time krši 1. amadman i utjeće na mišljenjene, odnosno sugerira jedno mišljenje.

Kod nas najviše su se pjenili na ovu odluku mediji koji najviše propagiraju  B. Gatesa i njegova spasonosna cjepiva, pa tako Gatesoljupci  iz Indexa Trumpa zovu stanarom u Bijeloj kući, on za njih nije predsjednik (?) jer oni zastupaju božanstvo B. Gatesa? I ostali naši vodeći mediji poput Novog lista, S. Dalmacije , Jutarnjeg su šokirani činjenicom da se više u miru neće moći progoniti portale, pojedince i doktore koji ne misli kao B. Gates i duboka država.

received_676621036403795 received_864510307377736 received_292186165512958 received_1296789067193980

Index.hr: “Stanar Bijele kuće je napose optužio Twitter da donosi “uredničke odluke” i bavi se “političkim aktivizmom” u izboru poruka za koje odluči da ih treba provjeriti.” Ovo su interpretacije ljudi koji godinama zlostavljaju čitatelje svoji glupostima i patološkim ispadima.

Screenshot_20200527-154910_YandexMail

Što stvarno piše u ukazu nitko nije objavio jer je u suptotnosti sa onim što robovsko novinarstvo želi prikazati, a naši mediji to ne znaju niti pronaći? Upravo prateći sve te gluposti čekali smo da se svi novinarski robovi izredaju u svom bijesu odlukom Trumpa,a naši prepišu.

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-preventing-online-censorship/

Ovo je tekst iz Bijele kuće, orginalan iz kojeg se vidi kakvi sve lažljivci i manipulatori rade u medijima.

Novi list: “Reuters

Stanar Bijele kuće je napose optužio Twitter da donosi »uredničke odluke« i bavi se »političkim aktivizmom« u izboru poruka za koje odluči da ih treba provjeriti”.

Screenshot_20200527-155154_YandexMail

Laž ponovite više puta kroz vodeće kontrolirane medije i očekujete da laž postane istina.

HOP