Savjetnik Komšića i počasni građanin Sarajeva je Čeda Jovanović, a savjetnik Đukanovića je Vučićev savjetnik!

0
3335
Nevjerojatne stvari u Bosni i Crnoj Gori. Onaj srpski Čedomir Jovanović savjetnik je Željka zvanog Sejdo Komšić, koji je sluga Izetbegovića.
Jovanović je sad u Srbiji glasnogovornik Vučića, što u prijevodu znači da su bosanski muslimani s Izetbegovićem i ostalom njihovom svitom izravno u službi interesa Srbije.
U Crnoj Gori Đukanovića politički savjetuje Vladimir Beba Popović, koji je istodobno i savjetnik  Vučića.
To ujedno logički znači da je svaki javno izneseni sukob Srbije i Crne Gore, kao i Srbije i Bosne zapravo jedna velika šarada.
Srbija je preko Jovanovića i Popovića, nekad pulena Đinđićeve Demokratske stranke, a sad Vučićeve Naprdene stranke, stavila njezinu opasnu i zlu šapu na Bosnu i Crnu Goru.
Tamo imaju očito vjerne i slijepo odane slugeranje u Izetbegiviću i Đukanoviću i njihovoj kamarili.
Situacija mi se ne čini, nažalost, nimalo boljom od one iz 1991. i 1992. kad su Crna Gora i BiH sam početak rata dočekale kao fascinirani i hipnotizirani srpski robovi.
S obzirom da je Željko Komšić s njegovom cirkusantskom strankom desna ruka Bakira Izetbegovića i faktički koalicijski partner, koji sve radi uz njegovu suglasnost, onda to znači da im je svima skupa bolesnik Vučić glavni šef, kojem ispostavljaju račune.
 Čedomir Jovanović jučer je janvo izjavio da je budućnost Srbije u Vučiću, Dačiću i njegovom cganskom veličanstvu, osobno Čedomiru Jovanoviću!?
Muslimane  je to navodno šokiralo u njihovim čitateljskim komentarima vijesti na sarajevskom portalu Klix.ba , jer nema niti deset ili petnaest dana da je srbomuslimanska stranka SDA proglasila Vučićeva glasnogovornika Čedu Jovanovića počasnim građaninom Kantona Sarajevo!?
Zajednički imenitelj svim pobrojanim političkim gadovima iz Srbije , BiH-a i CG je činjenica da su listom antihrvatski orijentirani i patološki mrze sve što je katoličko i zapadno.
Zajednička  mržnja na kraju  će ih pojesti, a toga  nije uopće svjestna publika u toj šaradi.
HOPA