BLM i Antifa pobune očito su pomno planirane po cijelom svijetu

0
11075

Scenarij BLM i Antifa pobune očito je bio pomno planiran, čekao se samo “trigger”, okidač.

FB_IMG_1592066247101

Zanima me hoće li se ubojica Georgea Floyda “objesiti” u zatvoru? Ili će se okliznuti o sapun ispod tuša? Vidjet ćemo.
Nemoguće je da spontani pokret u dva tjedna tako organizirano bukne u cijeloj Anglosferi i započne “kulturnu revoluciju”, talibansko rušenje spomenika koji su dio zapadne povijesti i baštine i cenzuru “nepodobnih” sadržaja, da se odjednom očituju kao organizacije koje imaju jaku logistiku i razrađene metode djelovanja, da su uigrani kao prava vojna gerila. Nitko to ne može organizirati u deset, petnaest dana.
Svoje ćelije su potiho granali po Americi, Britaniji, Australiji i zapadnoj Europi. Imali su svoje spavače koji su se aktivirali i pobunili mase, izveli ih na ulice u vrijeme anti-Covid restrikcija.
Kako je moguće da su zapadne tajne službe prespavale umrežavanje anarhističkih terorista?

Je li se netko zapitao kako nije pogođena Kanada velikim neredima? Jer je tamo na vlasti njihov čovjek. U SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji potrebno je srušiti konzervativne vlasti koje se ne uklapaju u Novi svjetski poredak.
Trio Trump-Johnson-Morrison ne pleše na taktove Internacionale. Johnsonu ne praštaju Brexit, Morrisonu jer nije vjernik “climate change” religije pa su mu bili spalili Australiju, jer se izolirao od Kine nakon Covida, jer je suverenist, a Trumpu sve to i još puno više, zato jer je – Trump. On ne smije za njih ni postojati a kamoli biti u Bijeloj kući. Otkako je izabran ne daju mu disati.

FB_IMG_1592116012040

Čuo sam da su i kod nas neki upućeni analitičari zlurado rekli da se krio u bunkeru. Takve priče su klasičan primjer zlobnih interpretacija jedne činjenice koja ima sasvim konkretno objašnjenje: za američkog predsjednika postoji sigurnosni protokol kojeg provode službe u hitnim i opasnim situacijama.

Zaštita predsjednika SAD-a je prva točka američke nacionalne sigurnosti, i kad sigurnosne službe procijene da je ugrožen njegov život reagiraju trenutačno i svaka situacija ima svoj razrađeni protokol, tako i sklanjanje Predsjednika u bunker. Reći da se Trump skrio je tipičan primjer vrlo podle interpretacije jedne činjenice (da je sklonjen od potencijalnih napadača na Bijelu kuću), interpretacije koja graniči s laži.

FB_IMG_1592032791039

Takvih je primjera mnoštvo koji se putem medija serviraju javnosti.
Hrvatski mediji su katastrofa. Sramotni su u svom diletantskom praćenju epohalnih događanja u Americi i na Zapadu.
Polazi se od gledišta kao da je Trump jedan Nicolae Ceauşescu a ne legalno izabrani američki predsjednik!?
Glavni mediji ne nude nikakve dublje i ozbiljnije analize aktualnih događanja nego prodaju NWO stereotipe i stvaraju crno-bijelu sliku.

Kriju vijesti koje im ne idu u prilog za anti-trumpovski narativ, a guraju u prvi plan sve što može izrugati jednu suverenističku politiku i sugerirati da se radi o politici nesposobnog luđaka.
U vrijeme Obamine administracije, zapadni mediji su gurali sličan narativ o ruskom predsjedniku Putinu, kao o opasnom autokratskom vladaru, koji je ugroza Zapadu, dok je Zapad istodobno trpio stvarnu vanjsku migrantsku ugrozu, i unutarnju genderističku revoluciju.
Svjedočimo pravom ratu koji se vodi svim sredstvima, ideološkim, biološkim, gerilskim, psihološko-propagandnim, medijskim dezinformacijama i produciranjem paralelne stvarnosti, uništavanjem vjere, obitelji, tradicionalnih vrijednosti – koje su zapravo univerzalne. Još oružje šuti. Ono bojevo. Kad ono progovori, treći svjetski rat će tek pokazati vlastitu paklensku simetričnu asimetričnost.

Zoran Vukman profil izvor

HOP