‘Manjom boravišnom pristojbom oslobođeni smo 700 kuna davanja, a gubici su preko 10000 eura, tko će plaćati kredite, od čega ćemo živjeti?’

0
2675

Turizam nam uništavaju godinama, mediji šire priče o cijenama, o lošoj usluzi, žaleći za jugoturizmom baziranom na ćevapćićima i ražnjićima, godinama su se podmetali požari, a ove godine korona  kriza i stožer se natjeću sa medijima što će više zakomplicirati, “zbog zdravlja ljudi i prisilnog cijepljenja”.

split-gori

Screenshot_20200725-185315_Google Screenshot_20200725-185331_Google

Prvo su Novosti provocirale kada je gorila Dalmacija u jeku turističke sezone, a onda je Index pokrivao te navlakuše kako “desničari teorijama zavjere huškaju protiv Srba”. Bijes naroda, a kojima su kuće gorile ova dva lista koriste da prikažu Hrvate kao fašiste. Pokvarenost u stilu odurne propagande soroševaca po svijetu.

inbound773497793614500572

Onda je stvorena korona kriza i sve se prikazivalo zaštitom zdravlja. Opet su desničari tvorci teorije zavjere, jer sumnjaju u sulude mjere stožera, a što je uništilo sezonu.

Prvo su mediji najavili vrlo niske cijene  smještaja i tako uništili iznajmljivače. 39 eura su troškovi najma apartmana, a mediji nude apartmane po 50 i manje u ime iznajmljivača.

Sinhronizirano neke zemlje povlače svoje turiste iz Hrvatske iako zapravo nema nikakvih problema. Hrvatska blokira BiH za ulaz na more, a pušta Hrvate iz BiH bez tzv. korona  kontrola testa. Sve se to sinhronizirano radi s  daljnjim padom turizma prema ovim činjenica. Mediji huškaju narod na iznajmljivače, njihove cijene, bijedni novinari ih sramote zbog “visokih cijena” , a nitko ne govori o ulaganjima u objekte, o nepovoljnim kreditima i ogromnoj konkurenciji.

Ne govore mediji niti o otkazivanju gostiju u zadnji trenutak jer je Božinović zatvorio granice, pa ih otvorio za izbore, pa je poslije izbora uveo posebne mjere za građane BiH  koji žele na more, odnosno morali su napraviti korona test, ali ako imaju hrvatsku putovnicu to nisu morali. Pa naravno da je to diskriminacija i država može očekivati tužbe zbog ovoga poteza. Turist se teško dovode na neko mjesto, ali se lako gube. A gubici su u milijardama.

Pad cijene po danu na 250 kuna za neke apartmane je cijena vodenih sportova za 15 min najma (jet ski) , a  to je- katastrofa.

Kolika su ulaganja u apartmane, a kolika u Jet ski?

Koronom su neki  iznajmljivači izgubili oko 10000 eura zbog niske cijene i nedolaska turista, a turisticka zajednicima im je u ime vlade  smanjila paušal za krevete, u jednom slučaju iznajmljivača  sa 1200 na 500 kuna. Baš će se s tim pomoci, HEP nije smanjio cijenu električn energije, a nije niti vodovod.

I na kraju netko organizirano u grupe gdje se nude apartmani gura trolove da unište rezervacije lažnim ponudama za apartmane, pa tako netko ostane prazan jer ga je prevario trol.

Iz ovoga se vidi da državi nije stalo do ničega i ona se bavi po cijele dane s maskama dok iznajmljivači sami preko svojih grupa se bore za opstanak, pa tako onaj gotovan Jandroković ne dozvoljava bez maske nastup sa zastupničkog mjesta , ali zato dopusta sa govornice u Saboru.

IMG-20200725-WA0001

Pitanje narodne poslanice i…..
odgovor državnog neprijatelja.

[24. 07. 20:08] Krišto Vidović Karolina: Poštovani dr. Sladoljev,
Jeste li pročitali ovo? Je li utemeljeno, ima li netočnosti?
[24. 07. 20:08] Krišto Vidović Karolina: https://www.logicno.com/politika/prituzba-o-postojanju-nezakonitosti-i-nepravilnosti-u-radu-drzavnih-tijela.html

[25. 07. 14:13] Srećko Sladoljev: Poštovanje gđa Karolina, sve stoji. Maskom ne možete spriječiti širenje virusa obzirom da je prisutan i u aerosolu (ako virusa uopće ima!). Aerosol izlazi sa strane jer maska nije hermetička, a aerosol možete dokazati kada huknete na staklo gdje ostavlja magličasti kondenzat. Maska je simbol samoponiženja i pokornosti sljedbi Gatesa i Sorosa. Maska TOME služi, ona ne sprječava širenje već dugotrajnim nošenjem UVODI u bolest!

20200725_191604

Komentirao je i tragikomični pozdrav Škore i Plenkovića u Sabornici.

inbound1099578232524477769

Vodi li hrvatska inačica Pata i Mata Hrvatsku u propast?

HOP