Nakon konzultacija u SAD-u naš šef tvrtke Medtronic za EU smanjio je proizvodnju za pola puno prije korona krize, kako je znao?

0
973

Vlada je jučer na telefonskoj sjednici odobrila nabavku 2,5 milijuna zaštitnih maski za potrebe sprječavanja širenja koronavirusa. Za to se planiralo izdvojiti 18,9 milijuna kuna iz zalihe državnog proračuna. Kako su naveli u priopćenju Ravnateljstva civilne zaštite i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, tražili su da se ta sredstva odobre za isplatu predujma društvu Medical and pharm trading d.o.o. od kojeg su maske naručene.

S obzirom na to da je spomenuta tvrtka osnovana tek prije nešto više od četiri mjeseca, 4. prosinca u Puli, učinilo nam se zanimljivim propitati kako su baš oni dobili tako velik posao. -pisao je Telegraf  u ožujku mjesecu.

Iz ovoga se može isčitati da je netko u 11 mjesecu znao razmjere širenja korona virusa?! I to nam svima  treba zujati u glavi dok neki Faktograf tvrdi kako nema dokaza za ovu krizu da je planirana. Nije ali baš sada se pojavljuju i portali koji progone “lažne vijesti”, progone znanstvenike  koji drugačije misle i uvode verbalno nasilje nad znanstvenim mišljenjem.

Momentalno provode kod nas i zastupnici i šefovi Sabora nasilje nad zastupnicom Krišto koja ne želi nositi masku, iako su upravo njihovi stožeraš rekli da maske ne trebaju nositi nezaraženi.

inbound5197400974040912538

-Minimum kolegijalnosti navodi nas da poštujemo dogovor pa vas i ja molim za taj minimum kolegijalnosti, bez obzira što kažu pojedini epidemiolozi. -kaže izvjesna Benčić iz ekstremističke ljevičarske falange Možemo , na komentar o nenošenju maske od Karoline Vidović Krišto, znači iz kolegijalnosti se nose maske, a ne iz zdrastvenih razloga?!

Znači iz kolegijalnosti osobe nose maske koje im više štete nego koriste ako su bolesni kao zastupnik Škoro?

I ako to svi rade, mora i Krišto.

Nama  izgleda da je njih uhvatila strašna panika, jer Krišto dokazuje u Saboru da je maska potpuno bespotrebna već danima.

Tko ne nosi masku na ulazu u Sabor, nezakonito mu zabrane ulaz u Sabor, pa sad vi zamislite što će vama  sluge napraviti.

Orvelove nacističke metode polako i nezakonito nas porobljavaju jer smo ispali 4 milijuna robova ?

Djelatnici tvrtke Medtronic tvrde da  je Medtronic svjetski lider u medicinskoj tehnologiji, uslugama i rješenjima.

Medtronic plc je tvrtka za medicinske proizvode sa sjedištem u Irskoj koja većinu svoje prodaje i dobiti ostvaruje iz američkog zdravstvenog sustava, ali je sa sjedištem u Republici Irskoj za porezne svrhe. Medtronic ima operativno i izvršno sjedište u Fridleyu u Minnesoti u SAD-u.

-Radim u ovoj tvrtki godinama, imamo toliko posla da me šef tražio da radim i dvije smjene  u studenom prošlo godine , nakon što sam pristao zbog materijalnih potreba obitelji, događa se obrat. Šef odlazi iz naše EU podružnice početkom prosinca u Minnesotu i zaustavlja proizvodnju, sve šalje na pola radnog vremena i naravno stvara gubitke tvrtke. Do danas radim  svega 4 sata. S time da smo krajem prošle godine radili jedan tjedan , a drugi nismo. Pitam se kako je moj šef već tada znao o pandemiji toliko ranije? -ispričao nam je radnik ove tvrtke .

Isto bi mogli pitati i Plenkovića.

 

HOP