Dr. Sladoljev: Virus se ne širi samo kapljično, nego čak 40% aerosolom, dakle putem izdahnute vlage, maske su samo pokrivalo za lice

0
2289

Primati ćete ih PO ZAKONU! S tim da će posljedice OD primljenog cjepiva biti obrnute nego su posljedice OD izmišljene nove “bolesti” protiv koje ćete ih primati. Najgore će proći najmlađi i zdravi, a bez posljedica stari i bolesni! Vaša djeca, nećaci i unuci. Birajte! I uživajte u sigurnosti vaših maski!

https://www.facebook.com/1636532546/posts/10215235884203860/

Infektolozi megaklinike Charite u Berlinu konačno su znanstveno dokazali što tvrdim otpočetka: virus se ne širi samo kapljično, nego čak 40% aerosolom, dakle putem izdahnute vlage. Aerosol lebdi u atmosferi npr. trgovinskih centara, ne mari za socijalnu distancu, još manje za maske, a u zraku ga održavaju turbulencije zbog kretanja ljudi. U Chariteu također tvrde da se virus ovako može prenijeti desetke metara unaokolo, za razliku od kapljica koje lete koji metar i zatim “ateriraju”!

Što tu mogu maske? Na uvećanoj slici uspoređena je gustoća tkanja maski i veličina virusa. Lakoća kojom će virusni aerosol proći kroz masku u oba smjera (!), demonstriran je na priloženom videu. Ovdje treba imati na pameti da su čestice virusa mnogo manje od čestica dimnog oblaka!

Poštovana narodna zastupnice gđa Karolina Vidović Krišto! Iz priloženog je valjda jasno (!) da su i predsjednik sabora i ministri u Vladi i ostali sabornici bili u pravu što su Vam prigovarali odbijanje nošenja maske! Pa jedino Vi u Saboru niste spoznali njene blagodati, blagodati jednog simpatičnog pokrivala za lice.

Zar ne shvaćate da Sabor treba BEZLIČNE, a ne narodne zastupnike sa osobnošću?

 

dr. Srećko Sladoljev

HOP