Stožer objavljuje podatke zaraženih kao da je statistički ured, nesposoban dati rješenja – za sve krivi narod

0
5206

Stožer objavljuje podatke kao da je statistički ured, nesposobsan dati rješenja  za sve krivi narod. Po uzoru na masonske sluge Staljina, Tita, Castra i slične likove. Stožer se bavi zabranama umjesto rješenjima.

inbound8368656971578322287

Svaki dan nam Božinović i ekipa serviraju broj zaraženih, broj oboljelih, s time da nitko do sada nije izolirao virus, koji stalno mutira, ali Rusi već imaju cjepivo, a naši su kupili cjepivo. Niti testovi nisu pouzdani ali medijski propagator cjepiva Đikić traži sve više testiranja. Čega? Pa oni ne mogu razlikovati gripu od virusa. Protiv koga se oni bore? Sve više liče na vrapče bojnu.

inbound4677787015263608696

U tzv. prvom valu zatvorili su zemlju, ali nisu uveli maskiranje po supermarketima i stvarno nikad pronađena korona nije napadala supermarkete i ljude bez maski. Sada napada supermarkete i ljudi se brane maskama od 1 kune, kada je otvorena zemlja i ukinut pritvor, ali ne napada kafiće i restorane pa tamo maske nisu potrebne.  Božinović ima bolju tajnu službu od Vatikana.

inbound3247656556170706682

Kako su kafići prepoznati kao free zone to samo on zna. Vjerojatno jer konobari nose koliko toliko maske, vjerojatno su oni prenosnici bolesti, a posjetitelji nisu.

Capak je tvrdio da su maske nepotrebne na zdravim osobama u ožujku, sad traži da trgovci izbacuju iz trgovina ljude bez maski, jer trgovci su svi redom završili kompletni studij medicine i policijsku akademiju pa imaju sve ovlasti služiti Capaku i Božinoviću.

inbound8361437810366133780

Smrt koroni  sloboda stožerašima!

Nije jasno zašto su zatvorili i pritvorili građane u ožujku, a sada se može kretati iako je zaraženih više?

inbound2200832999809148929

Privreda nije uništena do kraja pa bi to ipak trebalo temeljito učiniti u ime našeg zdravlja, turizam nije uništen, zajeb*li sve Poljaci, došli u ogromnom broju ne vjerujući puno u rezultate Đokovićevih testova i tragikomičnoj predstavi u Zadru koja je mogla uništiti tutizam, ali nije.

Došli Poljaci puni love i Česi. Iako nas Božinović stalno patološki doziva Srbe, došli naši stalni i stvarni prijatelji.

I uništili priču o koroni, kupali se, sunčali, jeli po restoranima i vratli se zdravi u svoju zemlju. Jalni Talijani, Srbi, Austrijanci  cijelo vrijeme su dozivali uništenje turizma, a naš Beroš u njihovo ime proglasio je kraj sezone, da umiri njihovu pokvarenost. Ali opet ga zeznuli Poljaci i došli u velikom broju.

I što je preostalo da nam stožeraši unište? Školstvo. Treba djecu potrpati u škole sa maskama , da izgledaju kao rudari, udaljeni jedan od drugog kao da su u Vrapču, a svako malo će ekipa ‘stručnjaka’ špricati učionice kao da su počeli ratovi zvijezda.

Stožer je nakupina svačega, glume da nešto rade, a zapravo su uništili sve pred sobom zbog našeg zdravlja, a starijoj populaciji spašavaju zdravlje da ih tjeraju nositi maske na vrućinama, da se guše  bakterijama iz tijela i pomažu da lakše dobiju infarkt?

 

HOP