Stožeraši svojom odlukom lockdown uništili radna mjesta, a sada bi naplaćivali kazne za maske tim istima koje su uništili!

0
1718

Kažnjavati ljude jer je netko namjerno pustio neki virus ako ne nose maske, pa su ljudi zbog histerije luđaka gubili posao i poslove, zaključani u kući, kućnom pritvoru? Nakon što su propali jer im netko nije dao raditi,  stožeri bi naplaćivao kazne od onih koji su ostali bez posla?

inbound7097916525785138117

Zarađuju li profesori plaću od sada uvjetovanjem logoraških uvjeta u školi?

Mislimo da je svima jasno da cijeli svijet je eksperiment, a čovjek zamorac, zamorci.

 

korona

TEKST LISTAJ U LIJEVOM DONJEM UGLU , KLIKOM NA SMJEROKAZ

Iz ovoga istraživanja vidi se jasno da su mjere zatvaranja uništile mnoge tvrtke i mnoga radna mjesta  bez valjanog razloga.

RKI – Robert Koch Institut
oni su bili zaduženi za sve podatke vezane uz p(L)andemiju.
Kompletna dokumentacija podataka je išla preko RKI- ja. Jučer  na osnovu podataka krenula je tužba na svjetskom novou.

inbound4215385328240131041inbound7984880033979614557inbound116883175559797615

Ona trenutno najštetnija posljedica ove p(l)andemije, koja se sad i službeno može nazvati nikakvom ili običnom osrednjom prehladom, je stožerno i političko inzistiranje na otuđenju čovjeka od čovjeka, inzistiranje i “preporuka” surovog i psihopatskog ponašanja po kojemu svaki čovjek treba zazirati od drugih, a na svojeg bližnjeg gledati kao na potencijalnog širitelja (u najmanju ruku) kuge. To je to “novonormalno”: odljuđivanje, mržnja prema drugima, beskrajna sebičnost i samoljublje koje isključuje svaku empatiju i ljudskost. Fizički napad i psihičko maltretiranje prema mladiću od njegovih vršnjaka o kojemu bruje mediji, doživljavaju trudnice u javnom prijevozu, astmatičari i svi oni koji nisu u stanju izdržati ni sekunde pod maskom iz zdravstvenih razloga od strane samozvanih utjerivača stožernog nasilja i bezakonja, od svojih bližnjih – samo što o tome korumpirani mediji ne žele izvještavati. A ako i izvijeste, onda samo zato kako bi huškali ljude na mržnju protiv drugih ljudi. Sve radi brnjica koje ne služe ničemu, osim ponižavanju ljudi.

HOP