Profesori su zaustavili školstvo zbog većih plaća, sada im ne pada napamet zaustaviti zbog nereguralnih uvjeta u školama!

0
5628

Profesori su nam prvi puta zgadili školovanje  kada su našu djecu držali prošle godine mjesec dana bez škole da bi dobili veću plaću. Nisu puno razmišljali kako djeca gube puno u svome obrazovanju, ono što su im ukrali nepredavajući preko mjesec dana zanimljivo je da nisu nadoknađivali gradivo mjesec dužim školovanjem učenika?

inbound2883349817239695689inbound1704306743321992957 inbound3416869874963972430 inbound2405160233311350499

Sada nam guraju djecu u školu poput zamoraca u neregularne uvjete, gdje će ih spricati dezinfekcijskim sredstvima, gurat im maske na lice, postrojavat ko nekakve logoraše, neće se smjeti međusobno družiti…

 

-Učitelji dragi

Eto moj srednjoškac ostaje doma ove školske godine
Ne želim sudjelovati u ovoj šaradi i prevari koju podržavate
Ne zanima me ni “onblejn” niti ikakvo drugo učenje temeljeno na Vašem podržavanju ove prevare i laži, na podržavanju maltretiranja naših potomaka, naših anđela
Vaša šutnja dovela je do toga da eto jedan školarac manje ide k vama na poduke ove godine školske
Obzirom da šutite na prevaru vjerojatno šutite i na ostala netočna i nekorisna znanja koja godinama usađujete u umove generacijama djece i mladih ljudi
Ako ne razumijete koliku nepravdu i tiraniju podržavate svojom šutnjom i pristankom na nečovječna postupanja ne samo prema djeci nego i prema svima koji ne podržavaju ovu korona prevaru, zamislite samo što bi se desilo da se još mama i tata poput mene odluči na povlačenje djece iz budućih pripremnih konc logora
Vi bi završili na burzi.
Zahvalite samo onima koji su slijepo poslušni i zastrašeni što Vam se to neće dogoditi…možda.-jedan je komentar od bezbroj u grupi koja ne želi patologiju u školama.

inbound4689022851277964595

Ovako učiteljica želi namamiti učenike u školu, a očito je dobila zadatak provjeriti tko od učenika neće dolaziti u školu. To je pustila kao poruku u grupi svoga razreda..Niti zna tko će distribuirati maske niti kako će škola funkcionirati , ali zove učenike u školu. Sve za plaću, baš kao i mnogi doktori.

inbound1855471673544505432

Prosvijed prosvjetara podržao je narod, oni ne podržavaju djecu toga naroda.

-Kada je Škoro dirnuo u maternicu, diljem Hrvatske, žene su pokazivale srednjaka i govorile “odjebi” od mog organa. Sad kad je u pitanju plod tog organa nitko ništa. Kreće psihičko maltretiranje naše djece u školama. Djeca se nemogu obraniti. Ona koja nece htjeti nositi masku bit će izrugivana od strane druge djece i maltretirana od ravatelja.

inbound7884196270043710934

Desit će se podjela među njima koja će ostaviti užasne posljedice. Tko će odgovarati kad samoubojstva djece opet krenu? Tko će odgovarati za niz psiholoških problema koje će im ovo ugraditi u glavice? I ovako su sve manje socijalni a sad ćete ih tek odvojiti jedne od drugih. Rezultat će biti još veća povućenost, manjak samopouzdanja, strah, depresija i još straha i zbunjenosti. Stavite se sami u njihovu kožu. Kako da se nađeš u svijetu koji ni sam nezna gdje ide? Dužnost nam je kao roditelja da zaštitimo svoju djecu tako što ćemo im stvoriti okruženje koje podupire njihov rast. Ovo okruženje podupire propast. Kako njihovu tako i našu. Stop ludilu! Profesori, pedagozi, psiholozi! Posao vam je vidjeti ovo i reagirati. Škola postaje zatvor. Pa zar ste se za to školovali? Prosvjedovali ste za svoje plaće. Sad izađite za svoju i našu djecu. Roditelji također. Nemojte se oglušivati na ovo. To je vaše dijete za Boga miloga. Izađite na prosvijed 5.9 na Trgu Bana Jelačića i recimo stop ovim mjerama.-neki zovu na prosvjed.

inbound6830163048933979724

KADA STANJE U ŠKOLI BUDE ‘KAO PRIJE EPIDEMIJE’ TADA ĆU I JA OPRAVDAVAT IZOSTANKE ‘KAO PRIJE EPIDEMIJE’!

inbound5503310639983997263

Za slučaj da je tko zaboravio, škole su izgrađene našim novcem kojeg uplaćujemo na brojne načine u proračun.
ŠKOLE NISU SAGRAĐENE vlastitim novcem premijera,ministara,župana tako da oni nemaju prava određivati ikakve propise koji su manipulativni i štetni za život i razvoj NAŠE DJECE.
SUGERIRAM da ,ukoliko do isteka nedjelje 06.09.2020. predsjednik Republike Hrvatske u javnom govoru naciji NE UKINE STOŽER I NE OGLASI NIŠTAVNIM SVE ODLUKE I MJERE proizašle temeljem preporuka i mišljenja onih koji se smatraju nadležnima, a u stvari nemaju ikakvu nadležnost i ovu prevaru i tiraniju ne zaustavi , se svi zajedno ujedinimo i ostavimo djecu doma, a da damo apsolutnu podršku učiteljima ,profesorima i svim ostalima koji djeluju u sustavu i ne podržavaju ovu svinjariju koju trpimo već pola godine.
Kaže mi žena da će nam dijete pasti u depresiju ako ju ostavim doma da pauzira godinu. Moguće da bude malo tužna radi toga, ali ne zabranjujem joj išta što je do sada bilo normalno u njezinom životu. I dalje će se družiti sa prijateljima i komunicirati sa svima na uobičajeni način.
Samo je jedan taj mali problemćić osjećaja da je vadim iz njezinog školskog društva i gubljenja kolega sa kojima je krenula u srednjoškolski život.
Dakle radi se o tome da nas tjeraju na međusobne podjele.
Obzirom da nas uistinu jako puno zna i shvaća prevaru, onda sam siguran da nas jako puno razmišlja o onome što slijedi za koji tjedan ili mjesec, ako sada pristanemo na ono što ne želimo.
Smatram da se definitivno mora reći dosta i da je potrebno školsko obrazovanje urediti na način da se učiteljima, profesorima i učenicima omogući predavanje i usvajanje korisnih znanja, a ujedno da se rastereti ogroman sadržaj programa koji je nekoristan i loš pa da se više vremena i pažnje posvećuje afinitetima svakog učenika pojedinačno.
U ovome smo sada svi zajedno.
Da li je greška očekivati da možemo u ovakvim uvjetima koji su potpuno nenormalni ishodovati odgodu početka nastave ili otkazivanje školske godine dok se situacija na kormilu broda koji tone ne izmjeni i svi prevaranti i foliranti odstupe ili barem dođu zdravoj pameti?
Ne bih htio da mi dijete ostane bez razrednice i kolega na koje je naviklo jer opet će jednog dana kada sa vrati u klupe, ako da bog, morati prolaziti proces prilagodbe.
Obzirom da mnoge mame i tate imaju stav da naprave pauzu ovu školsku godinu, onda smatram da je nužno i svoj djeci omogućiti isto.

inbound5144938540073090981

I na kraju, da ne zaboravimo, država je narod i postoji zbog naroda, a ne da bi se političke grupacije i korporacije nad narodom iživljavale.-zanimljiv komentar u grupama roditelja protiv ovog cirkusa.

HOP

VEZANI ČLANAK

Svjetska znanstvenica Prof. dr. sc. Mila Alečković : ‘Ovo je rat protiv čovjeka i čovječanstva, jedan novi oblik rata koji manje košta agresore od klasičnih ratova’