Trump natjerao Vučića da potpiše sporazum sa cionistima nevezan za Kosovo

0
1936

Glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, usporedila je Vučića sa glumicom Sheron Stone iz “Sirovih strasti” ,kao ženu bez morala i ljubiteljicu novca.

Nama se čini da kao žena “ženi” radi lošu reklamu Catherine Tramell u tom filmu ,koja pokazuje fantastičnu inteligenciju i psihopatsko ponašanje, a Vučić je te sitni opančar psihopat koji jedino može biti zanimljim našim političkim čobanima.

inbound924366216775096266

Evo slike stratezi, tvrdite godinama da su spasioci Putin i Trump.

inbound4931092216001736761

Ovaj prvi bar liči na predsjednika, ovaj drugi izgleda ko klasični njemacki histerik.

Povezuje ih ljubav Chabad Lubawicz.

inbound4552130811287000610

Ovaj naturalizirani Nijemac voli sve ponižavati, pa je tako u magareću stolicu posjeo Vučića, posjest će on i naše klaune. Svi oni moraju služiti cionistima kao što to i on čini. Tako je eu slugan C. Bildt poznat kao veliki pobornik jednake krivnje  presretan što će Srbija svoje diplomatske urede otvoriti u Jeruzalemu.

A kod Trumpa je Vučić doveden zbog Kosova! Trump je predsjednik Izraela? Naravno da nije. On je sluga cionista.

Korona i prikrivanja problema  s 5g mrežom, cijepljenja, ćipiranja, zaprašivanja kredom , maske, sve su to ludosti iste ekipe, koja vas zastrašuje preko medija mjesecima. Cilj je stvoriti centralnu zemlju svijeta -Izrael?

 

Trump mjesecima nije u stanju smiriti kaos u zemlji, a za 5 minuta smiri Vučiča?!

Trump je protiv američkog stožera – FEMA, te cioniste Faucija, ali nikako da ih smjeni?! Ili je sve igra za bedake?

I uz sve on stiže jedino braniti izrael, u Siriji, ubiti iračkog generala, u zaljevu…baš čudno …. A tek tko su mu glavni savjetnici , cionisti i u što mu je upetljana kćer?

inbound4792395922513985818

On liči na isključivog zaštitnika Izraela kojeg plaćaju Ameri, a slika sa Vučićem  je slika novog svjetskog poretka? Ne stiže spriječiti kaos u Americi, ali se ima vremena  baviti Izraelom i njegovim željama?

HOP