ROBERT F. KENNEDY O covid-19: U SAD-u uzroci smrti bile su druge bolesti, a testovi nisu pouzdani, daju lažne pozitivne rezultate

0
7708

20 SAVJETA ROBERTA F. KENNEDYA 

Pitanja i odgovori na bitna pitanja o virusu

Robert Francis Kennedy mlađi (rođen 17. siječnja 1954.) američki je pravnik i aktivist za zaštitu okoliša, a od 2020. godine najznačajniji glasnik protiv cijepljenja. Kennedy je sin Roberta F. Kennedyja i nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja. Predsjednik je odbora Waterkeeper Alliance, neprofitne ekološke grupe koju je pomogao osnovati 1999. godine.

Zvršio je prestižna obrazovanja na Sveučilištu Harvard (BA), London School of Economics, Sveučilište Virginia (JD) Sveučilište Pace (LLM).

Od 1986. do 2017., Kennedy je bio stariji odvjetnik Vijeća za obranu prirodnih resursa (NRDC), neprofitne organizacije za zaštitu okoliša. Od 1984. do 2017. bio je član uprave i glavni tužitelj za čuvara rijeke Hudson. Više od trideset godina, Kennedy je izvanredni profesor prava okoliša na Pravnom fakultetu Sveučilišta Pace. Do kolovoza 2017. obnašao je i dužnost nadzornog odvjetnika i ko-direktora Klinike za parnice za zaštitu okoliša Pace Law School, koju je osnovao 1987. Trenutno je emeritus profesor u Paceu.

Kennedy je suvoditelj Ring of Fire, nacionalno sindiciranog američkog radijskog programa, [sumnjivo – raspravljajte], a napisao je ili uredio deset knjiga, uključujući dva bestselera New York Timesa.

Istaknuti je aktivist protiv cjepiva i vjeruje u široko raskrinkanu vezu između cjepiva i autizma. Slično mnogim koji dijele njegova uvjerenja, Kennedy je izjavio da nije protiv cjepiva, ali želi da se temeljitije ispitaju i istraže u skladu s njegovim preferencijama.

Poruka Roberta F. Kennedyja mlađeg:

Željio bih vam hitno skrenuti pozornost na važna pitanja vezana za sljedeće cijepljenje protiv Covid-19. Po prvi puta u povijesti cijepljenja, takozvana mRNA cjepiva posljednje generacije interveniraju izravno u genetski materijal pacijenta i stoga mijenjaju individualni genetski materijal, koji predstavlja genetsku manipulaciju, nešto što je već bilo zabranjeno i do tada se smatralo zločinački. Ova se intervencija može usporediti s genetski manipuliranom hranom, što je također vrlo kontroverzno. Čak i ako mediji i političari trenutno banaliziraju problem i čak glupo pozivaju da se nova vrsta cjepiva vrati u normalu, ovo je cijepljenje problematično u zdravstvenom, moralnom i etičkom smislu, ali i u smislu genetske štete koja je, za razliku od štete uzrokovana prethodnim cjepivima, bit će nepovratna i nepopravljiva.

Dragi pacijenti, nakon cjepiva protiv mRNA bez presedana više nećete moći liječiti simptome cjepiva na komplementaran način. Morat će živjeti s posljedicama, jer se više ne mogu izliječiti jednostavnim uklanjanjem toksina iz ljudskog tijela, baš kao i osoba s genetskim nedostatkom poput Downovog sindroma, Klinefelterovog sindroma, Turnerovog sindroma, genetskog srčanog zastoja, hemofilije, cistične fibroza, Rettov sindrom itd.), jer je genetski nedostatak zauvijek!

To jasno znači: ako se nakon cijepljenja protiv mRNA razvije simptom cijepljenja, ni ja ni bilo koji drugi terapeut ne možemo vam pomoći, jer će šteta uzrokovana cijepljenjem biti genetski nepovratna. Po mom mišljenju, ta nova cjepiva predstavljaju zločin protiv čovječnosti koji nikada u povijesti nije počinjen na tako velik način. Kao što je rekao dr. Wolfgang Wodarg, iskusni liječnik: Zapravo bi ovo „perspektivno cjepivo“ za veliku većinu ljudi trebalo ZABRANITI, jer je to genetska manipulacija! “

Cjepivo, koje je razvio i odobrio Anthony Fauci, a financirao Bill Gates, koristi eksperimentalnu mRNA tehnologiju. Tri od 15 ljudskih zamoraca (20%) doživjelo su “ozbiljan štetni događaj”.

Napomena: RNA ili mRNA je ribonukleinska kiselina koja prenosi genetski kod DNA stanične jezgre u ribosom u citoplazmi, odnosno onaj koji određuje redoslijed kojim se aminokiseline proteina vežu i djeluju kao kalup ili obrazac za sintezu tog proteina.

IZVOR:

Robert F. Kennedy, mlađi (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.)

CIJEVO COVID = NEPOPRAVLJIVA GENETIČKA ŠTETA – ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI.

 

POSTOJI LI KORONAVIRUS ILI NE?
1. POSTOJI LI VIRUS?

Da, kao i mnogi drugi virusi.

2. IMA LI LIJEK?

Da, ako koristite odgovarajuće lijekove i ne prepustite svoje zdravlje korumpiranim i merkantilnim zdravstvenim sustavima.

3. POSTOJE LI DOBRI LIJEČNICI?

Da i mnogi, neki se diskretno ponašaju pružajući odgovarajuće tretmane, drugi su bili hrabriji i u mrežama ima mnogo videozapisa koji govore o tim tretmanima, a mnogima su prijetili, diskvalificirali ih ili šutjeli.

4. DA LI ZNANSTVENICI ISTRAŽUJU?

Da, i postoji svjetska unija koja poziva više liječnika i znanstvenika pod nazivom Liječnici i znanstvenici za istinu kako bi razotkrili neistinitost postupanja koje su im pružili u vezi s problemom bugova.

5. JE LI PANDEMIJA?

Ne. WHO je promijenio termin koji se odnosio na pandemiju, prije nego što je bug pokrenut kako bi okončao pandemiju.

6. JE LI ZANIMLJIVO?

Da, kao i sva gripa.

7. AKO UHVATEM VIRUS, ZNAČI LI DA ĆU UMRETI?

Ne. Ako imate simptome, samo od prvog dana uzmite odgovarajući lijek (ojačajte imunološki sustav) i izliječite se kod kuće.

8. MOŽE LI SE SPRIJEČITI?

Da, biti čist kao što biste trebali biti i održavati visok imunološki sustav. A također imate i: Terapiju ozonom, Klor-dioksid s preventivnim protokolom.

9. DA LI JE VIRUS UZROK BROJU MRTVIH?

Ne. U SAD-u je otkriveno da bi bilo koji podatak zapravo bio 10% od tog broja, jer su uzroci smrti bile druge bolesti, a testovi nisu pouzdani, daju lažne pozitivne rezultate.

10. DA LI SU ASIMPTOMATSKI SLUČAJI OPASNI I POZITIVNI?

Ljudsko biće ima mnogo mikroorganizama i virusa u tijelu i to ne znači da ste bolesna ili zaražena osoba ili da imate virus, međutim, virusi koji su navodno “toliko agresivni” predstavljaju neke simptome kod pacijenata jer tijelo oslobađa alarme uljeza (vrućica, glavobolja, povraćanje itd.), a prema Kochovoj teoriji odgovor je NE.

11. DA LI JE STVOREN VIRUS?

Da, u laboratoriju.

13. U KOJU SVRHU?

Da bude izgovor za ograničavanje sloboda, za promjenu trenutnog ekonomskog sustava u više opresivnu / porobljavajuću, zastrašujuću, slijepu poslušnost jata.

14. DA LI SU MNOGE ZEMLJE DIO OVOG ZLOČNOG PLANA?

Da.

15. HOĆEMO LI SE IZVUĆI IZ OVOGA?

Da. I svi oni koji su doprinijeli smrti i planu će pasti i oni će platiti za ono što su učinili.

16. MORAMO LI SE BOJATI?

Ne. Strah umanjuje vaš imunološki sustav i čini vas mentalno kontroliranima.

17. JESU LI I MEDIJI DIO PLANA?

Da. Vlasnici medija i njihovi djelatnici su saučesnici. To se naziva kontrolom uma.

18. ŠTO DA RADIMO?

Štitite se, a ako se razbolite, znate kako se izliječiti kod kuće ili kod svog liječnika od povjerenja koji se neće obvezati na protokol slanja na testiranje.

19. TREBA LI BITI CIJEPLJEN?

Ne. Ako ste zdravi, cjepiva donose kemikalije, teške metale i niz “bubica” koje će samo srednjoročno i dugoročno više utjecati na vaše zdravlje, fizički i psihički. To je vaše tijelo i vaše je pravo odlučivati o tome i o svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Biste li vjerovali cjepivu nakon što je stvoren virus za istrebljenje čovječanstva?

20. JE LI OVO RAT?

Da.! I bit ćemo pobjednici! Moramo ostati zajedno i probuditi druge ljude, dajući puno informacija.

“Prisiljeni nositi masku, ali ne i šutjeti!”

Pripremila:  mr. sc. Arna Šebalj

HOP