OTKRIVAMO TKO JE TRUMPOV FAVORIT AMY CONEY BARRETT NOMINIRANA ZA VRHOVNI SUD

0
1799

DONALD TRUMP ŠOKIRAO DEMOKRATE I DUBOKU DRŽAVU

AMY CONEY BARRETT NOMINIRANA ZA VRHOVNI SUD

SLIJEDI VELIKI PREOKRET 

inbound5438332564730506151

Amy Coney Barrett

U subotu 26. rujna 2020., predsjednik SAD-a Donald Trump  nominirao je i javno predstavio  Amy Coney Barrett kandidatom za suca Vrhovnog suda. Ovo je još jedan od poteza predsdjednika Trumpa, možda i najznačajniji,  za današnju civilizaciju obzirom da je svojom dosadašnjom politkom „za život“ značajno doprinjeo mnogim odlukama značajnim za život amerikanaca i njihove budućnosti. Prije svega njegov prvi potez kojim je zabranio financiranje pobačaja u imozemstvu a novac je preusmjerio u financiranje organizacija koje se bave zaštitom života. A da ne spominjem njegovo sudjelovanje u Hodu za život što je iz kolotečine izbacilo sve demokrate kao i sve one koji kao pripadnici duboke države sudjeluju u nekad nezamislivim aktivnostim okultne oligarhije, masonerije, sotonjara i pedofila. Mnogi se sjećamo njegovog govora za pamćenje kao sudionika Hoda za život.

Predsjednički izbori su za 33 dana, 3. studeni je tu, a sve se ponavlja kao i na prethonima. Uz nešto što se prošli puta nije dogodilo, nije bilo ove neviđene cenzure ali i programiranog kraha gospodarstva u cijelome svijetu preko još uvijek odlično provođenog eksperimenta i profitersta tzv korona pLandemije.

Nominacija i predstavljanje sutkinje Amy Coney Barrett izazvala je toliki bijes liberalnih krugova, ne samo u SAD već i u država svijeta gdje se s nestrpljenjem čeka Trumpov gubitak na predstojećim izborima.

Ponavlja se i isto ponašanje anketara, koji iz dana u dan govore o anketnim rezultatima i postocima po državama SAD-a prema kojima predsjednik Trum već sad gubi. Ali zato svi anketari bez ustezanja daju prednost kandidatu Demokrata, nepouzdanom i upitnih mogućnosti, Joeu Bidenu.

Silni strah je zavladao pred jednom ženom, a nije ni čudno zašto. Kako i nebi! Riječ je o ženi koja je jednom zgodom izjavila „…da je njezin cilj, kao pravnice i sutkinje, izgradnja Božjeg Kraljevstva na zemlji.“  Bolji početak zasigurno nije ni moguće zamisliti.

image.png

Tko je žena pred kojojm se trese duboka država i liberalni krugovi SAD-a?

Amy Coney Barrett ima 48 godina, majka je sedmero djece, među njima je dvoje posvojene djece, a jedno dijete ima i Dawnov sindrom.

U svojoj dosadašnjoj impresivnoj karijeri  je sutkinja, sveučilišni profesor, a ono što najviše smeta tim zagovornicima liberalnog pristupa životu je činjenica da je bila pripravnica najpoznatijeg suca Vrhovnog suda ali i velikog protivnika pobačaja ili bolje, industrije pobačaja, Antonina Scalije (1986. – 2016.).

I onda ono što istima osobito smeta je da je pohađala kod dominikanki katoličku srednju školu, a onda je i diplomirala na katoličkom Sveučilištu Notre Dame u Indiani.

Svoje stručne radove objavljuje u vodećim časopisima, uključujući Columbia, Virginia i Texas Law Reviews. Od 2010. do 2016. obnašala je dužnost imenovanog vrhovnog suca Savjetodavnog odbora za Federalna pravila žalbenog postupka. Tri diplomske grupe Pravnog fakulteta izabrale su je za “Uvaženu profesoricu godine”.

Dobitnica je Hoynesove nagrade, najveće časti Pravnog fakulteta, kao student broj jedan u svojoj godini a bila je i izvršna urednica časopisa Notre Dame Pregled.

Prije nego što se pridružila fakultetu Notre Dame, sutkinja Barrett radila je za suca Laurencea H. Silbermana s američkog Prizivnog suda za krug DC-a i za suca Antonina Scaliju s američkog Vrhovnog suda. Kao suradnica u tvrtkama Miller, Cassidy, Larroca & Lewin u Washingtonu, DC, vodila je parnice o ustavnim, kaznenim i trgovačkim predmetima i na sudovima i na žalbenim sudovima. Sutkinja Barrett bila je gostujući izvanredni profesor i pravni suradnik John M. Olin na Pravnom fakultetu Sveučilišta George Washington, gostujući izvanredni profesor prava na Sveučilištu Virginia i član je Američkog pravnog instituta (ALI).

Mediji je razipinju, iako je za sad još uvijek samo kandidatkinja za suca Vrhovnog suda SAD-a, traže sve moguće detalje o njenom privatnom životu, nepravilnosti u poslu, afere, kako bi je eventualno prije samog saslušanja i potvrđivanja u Senatu pokušali eliminirati.

Prišivaju joj kojekakve nezamislive riječi uz njenu osobnost kao: konzervativna, kontroverzna, ekstremna. I sve to od tih tzv. liberala i demokrata koji se kunu u prava žena, ali, izgleda smo po njihovom izboru!

Već spomenuto ime najpoznatijeg suca Vrhovnog suda, Antonina Scalije, koji je između ostaloga upamćen po tome što je smatrao da je pitanje pobačaja najvažnije pitanje američke demokracije, te njegovo pripravničko mentorstvo nad Amy, izaziva strah.  Iako, nažalost, sudac Scalija nije uspio u svojoj nakani – poništenju presude iz 1973. (slučaj „Roe vs. Wade“) za koji svi pravni znalci SAD-a oduvijek tvrde da je na prijevaran način ozakonjena u cijeloj Americi. Taj slučaj je bio okidač u cijelom svijetu, a industrija pobačaja u SAD-u doživjela je svoj procvat, i to sve na račun proračuna SAD-a.

Danas, kad se zna da je predsjednik Trump prije nešto više od mjesec dana najavio potpuno ukidanje financiranja državnim novcem organizacije Planned Parrenthood (Planirano roditeljstvo). Ista ta je bila najveći financijer predsjedničkih kandidata Demokratske stranke koji, nažalost, podržavaju pobačaj, čak i nakon rođenja djece.

Amerikanci se nadaju kako će Scalijina nasljednica, Amy Coney Barrett , pokrenuti sudbinsko pitanje, kako je rakao sudac Scalija: „ … pitanje pobačaja najvažnije je pitanje američke demokracije … „

 

Sutkinja Amy Coney Barrett, kandidatkinja predsjednika Donalda Trumpa za Vrhovni sud, radi na 7. američkom okružnom žalbenom sudu  od 2017. godine.

Poželimo joj sreću.

Kristu na Slavu i Hvalu!

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP

 

 

IZVORI:

https://www.wbur.org/hereandnow/2020/09/28/supreme-court-amy-coney-barrett

https://law.nd.edu/directory/amy-barrett/

https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54303848

https://6abc.com/amy-coney-barrett-biography-abortion-opinions-supreme-court-justices-scotus/6584060/

https://www.washington.edu/news/2020/09/26/uw-political-scientist-amy-coney-barrett-gives-conservatives-a-hammerlock-on-the-us-supreme-court/

https://www.foxnews.com/politics/republicans-eye-amy-coney-barrett-senate-floor-vote-at-end-of-october-just-days-before-election

https://www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?next_url=https%3a%2f%2fwww.washingtonpost.com%2finvestigations%2famy-coney-barrett-potential-supreme-court-nominee-wrote-influential-ruling-on-campus-sexual-assault%2f2020%2f09%2f20%2f843e964e-fb52-11ea-830c-a160b331ca62_story.htm

[email protected]