Švicarski savezni ured za javno zdravstvo otkrio da test za koronu otkriva nukleinsku kiselinu ali ne i da ste zaraženi i bolesni! Sve je prevara!?

0
23520
SLUŽBENO!  PCR TEST NIJE MOGUĆ!

JEL DOSTA LAŽI STOŽERAŠI?

 

A što su govorili dr. sc. Srećko Sladoljev?

Prof. dr. sc. Valerije Vrček?

Prof. dr. sc. Didier Raoult?

Nobelovac, prof.  Luc Montagnier?

Prof. dr. sc. Wolfgang Wodarg?

Prof. dr. sc. Sucharit Bhakdi?

Dr. Nada Jurinčić?

Prof. dr. sc. Velo Markovski?

Ali i mnogi drugi.

 

Pročitajte pozorno svi, lažu nas, zgrću novac na nama, ubija ljudskost i blishost u obitelji, u društvu, djecu nam zlostavljaju psihički i fizički.

A HNB u minusu 667 MILIJUNA EURA i svi šute!

TKO ĆE ODGOVARATI?

Nije li ih vrijeme popisati?

Vode nas u glad svi ovi sudionici projekta pLandemija.

 

Oni koji su tvrdili da PCR test ne može otkriti nijednu zaraženu osobu smatrani su teoretičarima zavjere.

Švicarski BAG (Savezni ured za javno zdravstvo) sada je potvrdio:

Švicarski savezni ured za javno zdravstvo (FOPH) objavio je letak o testiranju na COVID-19.

Sljedeća rečenica se može naći u ovom uputstvu pod PCR testovima:

“Međutim, otkrivanje nukleinske kiseline ne daje nikakve informacije o prisutnosti zaraznog patogena.”

(naći će se pod Test sustavi> PCR / NAT)

Ovo je službena potvrda da PCR test otkriva samo fragment virusa, ali ne predstavlja dokaz da je prisutan zarazni patogen ili da je osoba uopće zarazna.

To većini čitatelja ovdje nije novost, već neko vrijeme raspravljamo o tome iznova i iznova.  Novo je to što je to jasno potvrđeno u službenom službenom dokumentu.

Ali zašto je to značajno? 

Kao što znate, ovaj test PCR-a “otkrio” je prisutnost virusa od početka krize.  Postoje različite varijante, to je točno, ali princip je uvijek isti.

Pogotovo sada, kada broj ovih testova raste, oni koji se vraćaju s odmora testiraju se u zračnoj luci, Bavarska želi što prije doći do stotine tisuća tjedno i pokušavajući predstavljati drugi val, ovi PCR testovi su u posebnom fokusu javnosti.

Pozitivan test znači da je otkrivena nukleinska kiselina, tj. Fragment koji se eventualno može dodijeliti virusu.  Ali to ne znači da ste zaraženi.  Ili bolesni.

Ipak, OVAJ rezultat testa koristi se za mjere kao što su karantena / lišavanje slobode, izolacija štićenika domova za starije i potom za obvezne maske, sada i za djecu u razredu, za ograničenja temeljnih prava, ukratko SVE što mnogi od nas smatraju nesrazmjernim mjerama.

SVE je priloženo uz ovaj test.

Pozitivan rezultat testa pojavljuje se na nadzornoj ploči RKI kao “slučaj COVID-19” ,  po principu tihog objavljivanja, zatim sve cirkulira u medijima kao zaražen ili bolestan, što je dokazano pogrešno prikazano.  Izraz “Covid-19 oporavljen” na RKI nadzornoj ploči također je pogrešan, jer prethodno nije dokazano da su bolesni.

Slično je naravno i s “mrtvima Covid-19”.

Osim ludosti da se očita smrt poput prometne nesreće i dalje broji kao smrt Covid-19 ako se PCR test pokaže pozitivnim …

Osim ludila da ovi testovi mogu biti prije nekoliko mjeseci, a između njih ste imali negativne testove i još uvijek se broje …

To znači da u smrtnim slučajevima Covid-19 nikada nije otkriven nijedan virus ili infekcija.

A ako nijedna bolest nije objašnjena u medicinskom kartonu pacijenta, zbog simptoma ili namjenskog liječenja, to znači da, osim nekoliko obduciranih slučajeva preminulog, uopće nema znanstvenih dokaza za ovu točku.

Retrospektivno iskreno razmatranje slučajeva trebalo bi rezultirati masovnom korekcijom prema dolje, čak i više ako se iskreno izuzmu sve liječničke pogreške, posebno do travnja.

Nažalost, to će teško biti moguće razumjeti, jer je uklonjeno mnogo dokaza.

Kao primjer služe “mrtvi iz Bergama”, koje su vojni kamioni, na nimalo lijep način, doveli u nekoliko krematorija u zemlji.  Koliko znam, ovo je utjecalo na sve ljude koji su smatrani zaraženima i koji su tamo umrli.

ZAKLJUČAK

Ovaj virus, pod uvjetom da je napokon izoliran i znanstveno dokazan, nije virus ubojica, mjere su pretjerane i neopravdane i moraju se odmah ukinuti.

Skupa praksa ovih PCR testova o trošku poreznih obveznika je obmanjujuća, neadekvatna i treba je odmah prekinuti.

IZVORI:

TORBA / Swissmedic

Pročitajte na stranici 2 u odjeljku “PCR / NAT”

“PCR / NAT

PCR (lančana reakcija polimeraze) je NAT (Nucleic Acid Amplification Technology) metoda, suvremena molekularna biologija, za reprodukciju nukleinskih kiselina (RNA ili DNA) u uzorku in vitro, a zatim za njihovo otkrivanje pomoću prikladnih sustava za detekciju.  Međutim, otkrivanje nukleinske kiseline ne dopušta donošenje bilo kakvih zaključaka o prisutnosti zaraznog patogena.

 

LINK: PCR test demaskiran za 3 minute:

 https://web.facebook.com/kire…/videos/1910051792470317/

POVEZNICA: Prof.  Bhakdi

Istina bez šminke:

 https://www.facebook.com/wolfgang.sandmair/videos/1478660728…

VEZA – http://www.maint.admin.ch/asm/?support_id=C-6728229463482069…

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP

image.png