Dr. A. Fauci i vlada SAD-a imaju višedecenijske financijske veze sa istraživanjem virusa u Kini i preko dr. Davida Martina

0
4031
David E. Martin tvrdi:

Imaju godinama FINANCIJSKU vezu s kineskim istraživanjima virusa …

image.png

PUT NOVCA NE LAŽE

inbound5451295442411718866

Dr. Antony Fauci


 NIH (https://www.niaid.nih.gov/about/director)  i vlada SAD-a imaju višedecenijske duboke financijske veze s istraživanjem virusa u Kini i preko  dr. Davida Martina.

 

Dr. David Martin je potvrdio svoje višedecenijsko istraživanje u vezi s financiranjem SARS / Coronavirus obitelji virusa. Otkrio je da je partnerstvo NIH / Kina rezultiralo poslovnim pothvatima širom svijeta s ciljem unovčavanja aplikacija od koronavirusa.

image.png

Dr. David E. Martin  osnivač je i predsjednik tvrtke M · CAM Inc., međunarodnog lidera u financiranju inovacija, trgovini i financiranju nematerijalne imovine. Razvoj je prvog kvantitativnog indeksa javnih dionica temeljenog na inovacijama i upravni je partner

Fondovi Purple Bridgea.   Stvoritelj je prvog svjetskog kvantitativnog indeksa javne dionice – CNBC IQ100 koji  pokreće M-CAM.  Aktivno je uključen u globalni etički ekonomski razvoj, rad dr. Martina uključuje financijski inženjering i ulaganja, javne nastupe, pisanje i pružanje financijskih savjetodavnih usluga većini zemalja u svijetu.  Dr. Martin je osnivač i utemeljitelj Global Innovation Commons i autor je međunarodnog pravnog okvira za programe Heritable Knowledge Trust i Heritable Innovation Trust.  Pionir je globalnih programa za dovođenje transparentnosti korporacija i tržišta dionica u multinacionalne ekstra aktivne industrije i bio je od presudne važnosti u vraćanju vrijednosti u zemlje koje su bile izložene korporacijskimi financijskim zlouporabama.

Njegov rad na etičkom angažmanu i upravljanju vrijednosnim interesima koji se temelje na zajednici i zajednicama u prvom je redu globalnih financijskih inovacija.  Dr. Martin je suradnik Battena na Sveučilištu Virginia u Darden Graduate School of Business Administration.  Obnašao je dužnost predsjedatelja ekonomskih  inovacija međuvladine Organizacije za obnovljive izvore energije povezane s UN-om, a bio je i savjetnik brojnih središnjih banaka, globalnih ekonomskih foruma, Svjetske banke i Međunarodne financijske korporacije te nacionalnih vlada.

Pročitajte njegovu cijelu biografiju na DavidMartin.World/about/

https://www.youtube.com/watch?v=oKnZlC8dkVM&feature=emb_title

www.youtube.com/c/DavidMartinWorld

 

I tako je konačno dr. Fauci razotkriven, putevi novca sve pokazaše, iako je tvrdio da nema dokaza. Dr. Anthony Fauci, najvažniji američki stručnjak za infektivne bolesti i ključni član radne grupe predsjednika SAD-a Donalda Trumpa za korona virus, rekao je „da ne postoji znanstvena  osnova za teoriju da je novi korona virus stvoren u kineskoj laboratoriji ili da je “pobjegao” iz laboratorije nakon što je uzet iz divljine.“  Vi mu vjerujete?

Prema njegovim riječima, „… ako se pogleda evolucija virusa u šišmišima i ono što se sada događa, znanstveni  dokazi (koje nikad nije naveo jer ih nema) jasno govore da nije riječ o umjetnoj ili namjernoj manipulaciji.“

Dr. Antony Fauci dodaje  „kako sve u vezi s postepenom evolucijom tijekom vremena apsolutno ukazuje na to da se taj virus razvio u prirodi, a potom prešao s jedne na drugu vrstu“, izvijestio je Guardian.

Na osnovu znanstvenih dokaza (?) Fauci ne podržava alternativnu teoriju – da je neko pronašao korona virus u divljini, donio ga u laboratorij, a onda je virus slučajno pobjegao, prenosi National Geographic.

Teoriju da se virus pojavio iz laboratorija u Wuhanu u Kini iznijeli su više puta još od početka pLandemije  i predsjednik Trump i državni sekretar  SAD-a Mike Pompeo.

Fauci se pridružio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i obavještajnim izvorima, odbacujući tvrdnje koje su iznijeli i Trump i Pompeo.

 

Zbog problema u koje je dospio zbog svoje odanosti WHO  dr Fauci se izjadao početkom kolovoza 2020.  BBC-u ( https://www.bbc.com/news/world-us-canada-53677866 )

image.png

Na BBC je govorio o tome kako su njegove kćeri maltretirane zbog njegovih javnih izjava o suzbijanju pandemije.

Dr Fauci, također je rekao i CNN-u da je osobno primao prijetnje smrću te da je  zbog toga unajmio osiguranje da zaštiti svoju obitelj.

Izjavio je: “Volio bih da to nisu morali proći. Ne bih ni u najluđim snovima zamišljao da su ljudi koji se protive stvarima koje su čista načela javnog zdravstva toliko protiv toga … da vam zapravo prijete.”

 

Više puta se tijekom ove pandemije sukobljavao s predsjednikom Donaldom Trumpom.

“Dobivanje prijetnji smrću za mene i moju obitelj i uznemiravanje mojih kćeri do te mjere da moram dobiti sigurnost jednostavno je, mislim, nevjerovatno”, rekao je dr. Fauci.

Danas ga mnogi Amerikanci nazivaju  “ubojicom”, a dimne bombe bacane su mu čak i ispred prozora njegovog ureda.

 

Zanimljiv je jedan detalj otkriven nedugo u nekim izjavama dr Faucija.

Naime, on svoj rad i odnos prema njemu temelji i relaksira se uz omiljenu mu knjigu filozofije (kako je zove) „KUM“.

Dr Fauci kaže da ga roman Maria Puza iz 1969. podsjeća na lekciju koja: 2 … to nije ništa osobno, to je strogo posao,upravo na to tako gledam”, rekao je Fauci reporteru New Yorkera Michaelu Spectru.

Knjiga “Kum” koja je nadahnula istoimeni film nije filozofski tekst.  To je roman o talijansko-američkoj mafijaškoj obitelji Corleones. Ideja da su određene stvari  “poslovne, a ne osobne” često se ponavlja u knjizi i filmu.

Pa kako se to razmišljanje odnosi na stručnjaka za zarazne bolesti? Fauci, koji je surađivao sa šest predsjednika kao ravnatelj Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti, rekao je da ovaj citat daje informacije o tome kako surađuje s političkim vođama.

“Jednostavno morate obaviti posao”, rekao je Fauci za Spectre. ″Čak i kad se netko ponaša smiješno, ne možete ga zamjeriti tome, morate se nositi s njima, jer ako se ne nosite s njima, onda ste izvan događaja.”

Tijekom pandemije komentari predsjednika Donalda Trumpa često su bili u suprotnosti s Faucijevim. Nedavno, tijekom predsjedničke rasprave u utorak, Trump je kritizirao Faucija, rekavši da se “predomislio” o tome jesu li maske korisne u sprečavanju širenja Covid-19.

Početkom pandemije, Fauci i drugi stručnjaci preporučili su široj javnosti da ne nosi maske za lice kako bi se izbjeglo gomilanje osobne zaštitne opreme potrebne zdravstvenim radnicima. No nakon što je kakti bilo dokaza da se virus mogao prenositi između asimptomatskih ljudi, savjet se promijenio.

“Ne žalim ni zbog čega što sam tada rekao, jer je u kontekstu vremena u kojem sam to rekao bilo točno”, rekao je Fauci  na tu temu za časopis InStyle .

Fauci je rekao da je u  četvrtak “molio ljude da nose maske” u  intervjuu za podcast “ABC News” “Start Here”.

“Nikad ne bih gubio glavu oko bilo čega što se tiče znanosti, dokaza i činjenica”, rekao je Fauci tijekom intervjua za Fox News 9. rujna.

Fauci je The Atlantic u srpnju rekao da izbjegava politiku jer je “problem previše važan. Samo želim raditi svoj posao. Stvarno sam dobar u tome. Mislim da mogu doprinijeti. I nastavit ću to raditi. ”

 

Kako je dr Fauciu omiljeno štivo, još ga smatra i filozofskim, „KUM“ nije čudno da njegova profesionalna filozofija rada  ima temelje u mafijaškim odnosima obitelji Corleones. Otuda

i njegova decenijama duga financijska povezanost s Kinom i laboratorijem u Wuhanu.

Ipak on za sve to samo kaže taj poznati citat iz „KUMA“:  “Jednostavno morate obaviti posao!“

A posljedice!

Pitanje je samo: za koga i za koliko, dr Fauci?

To za sada nećemo saznati no ne znači da ne nećemo uskoro.

Događaji se nižu, sve se ubrzano mijenja.

image.png

A dr Fauciju maska dobro pristaje, neprepoznatljiv je, što bi bilo i najpoželjnije da ostane tako zbog vrlo kompromitiranog  rada i života.

Ipak, maske padaju!

Kristu na Hvalu i Slavu!

 

Pripremila: mr. sc. Arna Šebalj

HOP

 

IZVORI:

https://sarahwestall.com/fauci-nih-us-gov-have-multi-decade-deep-financial-ties-to-china-virus-research-w-dr-david-martin/

https://www.bbc.com/news/live/world-54382914

https://www.cnbc.com/2020/10/01/dr-anthony-fauci-on-lesson-from-the-godfather-book-.html

https://www.politico.com/news/2020/09/11/fauci-disagree-trump-coronavirus-rounding-corner-412558

https://www.dw.com/hr/cjepivo-protiv-koronavirusa-jedni-testiraju-drugi-obustavljaju-testiranje/a-54864739

https://www.forbes.com/sites/mattperez/2020/07/21/dr-fauci-i-was-not-invited-to-the-white-house-coronavirus-task-force-briefing/#1e49e59f1bad