Novinari o govoru mržnje ili žele cenzurirati komentare koji razotkrivaju njihove laži? Znanstvenika Sladoljeva ismijavaju, Facebook ga blokira , nije li to govor mržnje?

0
2672
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

“Hrvatsko novinarsko društvo i Sindikat novinara Hrvatske pozivaju sve medije da 23. listopada, u petak, od 11 do 13 sati onemoguće objavljivanje komentara ispod tekstova. Neka to bude početak zajedničke borbe protiv govora mržnje”, stoji u pozivu HND-a i SNH, čime su se pridružili Plenkovićevoj namjeri cenzuriranja javnog mišljenja u medijskom/internetskom prostoru.

inbound8536581126474409784

Da li je to razlog ili je razlog što treba brisati komentare koji ukazuju da autor laže? Ja mislim da je to jasno. Zadnji je primjer takvog slučaja kada brat mora potpisati u bolnici da mu je sestra umrla od korone, a nije umrla od korone.

inbound660775867.7058483532

Kao da je on odgovoran za potpis uzroka smrti? I onda se to brže bolje javlja novinarima koji tu laž daju u javnost. Znači doktori i novinari vama rade o glavi , a vi širite mržnju? Kako je tako brzo informacija o smrti izašla van za jednu potpuno anonimnu osobu?

Vama naguraju brnjice na lice, zaraza je nakon njih duplo veća, a vi ste neodgovorni i to je razlog povećanja broja zaraženih? Isti obrazac borbe protiv vas. Vi ste krivi za zarazu, vi ste krivi za širenje mržnje… Drugim riječima oni se bore protiv vas.

Mi imamo isključenu mogućnost komentiranja da nas ne bi optužili za širenje mržnje po ovom soroševskom scenariju.

Kad profesor Kapović kaže da su žrtve Križnog puta govna ili po indexovcima koji šire to soroševo ludilo tolerancije da je svetac Mandić sušena govedina ili kad zastupnik Sdpa Stazić kaže da na Bleiburgu nije temeljito napravljen posao to je satira. Mrze vas. Otvoreno. Zbog hrvatske države.

inbound9054405061095790028I zato ne vjerujem nekim  novinarima. Oni su sitne, bijedne sluge nekoga , a uglavnom Sorosa koje glume da im se uskraćuje govor ili rad ili su žrtve sustava.

inbound3595188928827532138

Razgovarao sam sa Srećkom Sladoljevom. Kaže mi blokirali su ga. Na Facebook ispada da znanstvenik koji ima znanja više o koroni od cijele administracije Facebooka je terorist. Verbalni terorist, njemu trećerazredni novinari i operativci uskraćuju slobodu govora. I određuju. O tome HND niti slova. To je govor mržnje prema znanju i istini.

inbound6302728378166259577

-Ne mogu objavljivati više.

Kakva je to sloboda medija koja zabranjuje Facebook znastvenicima mišljenje?  Sad stupa bezimena cenzura  na scenu, niste slušali…Danas Srećko -sutra vi. Blejite ko ovce i dalje?

Evo ovo je govor mržnje, blokada sloboda govora o kojoj HND ne raspravlja, oni traže ustaše, a fašizaciju Facebooka ne vide. Izazivaju time bijes, a bijes verbalno nasilje.

 

HOP