Klaus Schwab pokušava zavladati svijetom

0
1956

Piše: Martin Armstrong

Klaus Schwab, pokušava zavladati svijetom sa svojim dionicima Ekonomija i Fedualistički socijalizam, iznenada je shvatio da njegovi napori na uništavanju kapitalizma kakav znamo , također podrivaju njegov dragocjeni Svjetski ekonomski forum (WEF), koji je bio prisiljen početi smanjivati svoju radnu snagu.

Budući da je Europa slijedila njegove preporuke, njegov četvrti skup o industrijskoj revoluciji više se ne može održati u Davosu ili na Bürgenstocku, a prisiljen je preseliti ga u Singapur zbog krize s koronavirusom koju je pomogao iskoristiti.

Upozorio sam na našoj Svjetskoj ekonomskoj konferenciji, gdje smo imali najbrojniju publiku u povijesti, nasuprot Schwaba, da ti ljudi misle da mogu uništiti svjetsku ekonomiju i “izgraditi bolje” preusmjeravanjem načina na koji bi gospodarstvo trebalo raditi s njihove elitističke pozicije nadređenih .

Schwabov “Great Reset” također utječe na njegov WEF. Pandemija prisiljava na otpuštanja s WEF-a – nešto što će zapravo koristiti čovječanstvu! Navodno se čini da je Edleman smislio ovaj marketinški plan koji svi slijede.

Bila je to velika prekretnica za Schwaba i njegov WEF, koji je navikao samo na uspjeh i države koje su mu ulijevale novac u blagajnu. Svjetski ekonomski forum smanjio je oko 9% svojih radnih mjesta posljednjih mjeseci i čini se da sam ulazi u način pada u 2022.

To je dobra vijest za nas ostale.

WEF nije jeftin. Članarine se kreću od 60.000 do 600.000 franaka godišnje (67.337 do 673.370 dolara). Ulaznice za sudjelovanje na WEF-u dodatno koštaju: oko 25.000 franaka (28.061 USD). Zauzvrat, poslovne elite imaju pristup platformi koja ih okuplja s šefovima država, znanstvenicima i holivudskim zvijezdama. Bez pojave ovih ljudi, Schwab neće prisustvovati.inbound6988795444268320161

 

 

HOP