Huškaju li ‘Jutarnji ‘ i Ante Tomić na građanski rat?

0
2032

ingrid-runtić-intervju-7dnevno-223x300

Piše: mag. art. Ingrid Runtić

Iskreno, da sam za dlaku izbjegla smrt pod ruševinama u ovom strahovitom potresu kao mnogi stradalnici, ne bih podnijela ni pomisao na brnjicu dok me ti “reporteri” pitaju kako sam. Izađeš iz ruševina, ostaneš bez doma, jedva si živ ostao, nagutaš se prašine i šute, smrzavaš se i drhćeš danima i noćima od straha jer zemlja stalno podrhtava, a onda dođu ovi fensi likovi s mikrofonom i moraš nabit brnjicu da bi te pustili u eter… pa nevjerojatno!

inbound8821543183054015936

Onda još pročitam neki članak u kojem jedna psihologinja daje savjete kako se psihički nositi s tako teškom situacijom, pa u svakoj točki članka ističe da je najvažnija bliskost, ljudski kontakt i zagrljaj kako ne bi pukli do kraja. Kako, kad vam je Vili okamenjenog srca to sve zabranio, naredio vam da držite jbnu distancu i zabrnjičite se?!

inbound4889731566672638635

Ljudi trebaju pomoć, utjehu, krov nad glavom, a ovaj im donosi – šprice sa cjepivom?!
Ovo je čisto ludilo koje ne posustaje ni pred potresom!

inbound5645982648183282450

POZIVA LI ANTE TOMIĆ NA POKRETANJE GRAĐANSKOG RATA?

Ovaj ciljani sotonski napad na vjeru i Hrvatsku koji je prošikljao iz pera prepunog mržnje Ante Tomića ‘kante pune go*ana’ na Jutarnjem je dosada najotrovniji njegov izbljuvak. Pročitati tako našto puno zla nakon ovih stravičnih potresa svakom iole pristojnom čovjeku može slediti krv u žilama. Nakon Babićevih prostakluka, ovo je dosad najodurniji verbalni napad na ranjenu Hrvatsku i hrvatski narod, kojeg je njegova izdajnička vlast svela na “građane” (ne više na narod, ako ste primijetili).
Izdvojit ću samo par najodurnijih izjava: Hrvatska je za Tomića tek “komadić litosfere” i “manja nekretnina”, a agresorski pohod na Hrvatsku i njenu u krvi izborenu samostalnost je Tomić usporedio s pucanjem zemljine kore i odvajanjem kontinenata. Dakle, idealno stanje je za potpunu neznalicu Tomića povezanost cijelog svijeta u prakontinentu Pangea, kojeg na “ravnozemljaški” način uspoređuje s Jugoslavijom. Kada se Pangea raspala, nastali su današnji kontinenti, u čijem daljnjem komadanju je po Tomiću sudjelovao i Tuđman otcijepivši Hrvatsku od propale Jugoslavije.

inbound59458552278397569
Ovako beznadno zao i pokvaren pamflet protiv Hrvatske i njezinog naroda ne bi mogao osmisliti niti Hitlerov Goebbels, monstruozni majstor antisemitske propagande. Ovakvi napisi, pogotovo kada se objavljuju na državnim mainstreem medijima, objavljuju se u cilju stvaranja državnih nemira i huškanja na građanski rat jer nisu neki “sporedni ispadi” nekog nebitnog maloumnika, nego su pažljivo tempirani kako bi narod i naša domovina potonuli u kaos.

inbound2193401017822082381

Tomić nije slučajno kolumnist upravo u Jutarnjem, urednik je morao vidjeti i odobriti ovaj njegov tekst, koji nije prvi takav tekst, ali zato najglasnije i najperfidnije dosada širi mržnju protiv Hrvatske kao države i hrvatskog naroda.
Ovim se potvrđuje da je hrvatski narod izdan u svom najgorem času od vlastite vlade i državnih medija. Tu više nema nikakve sumnje.

inbound9058400506349178045
Usput, jučer 02.siječnja, na dan kada je objavljen ovaj užasan tekst, je proslava Božić (Božićno vrijeme), a završava s nedjeljom Krštenja Gospodinova 10.
siječnja. Očito je pomno biran i datum objavljivanja ovog užasnog, bogohulnog teksta.

HOP