‘Podnio sam MUP-u određenu prijavu radi pripremanja odmazde od strane zločinačke stečajne organizacije’

0
1565
Smatram se pozvanim da ukažem  na vjerojatne razloge  višestrukog ubojstvo u Šibeniku, koje temeljim na primjeru vlastitog  katastrofičng   stečajnog postupka na Trgovačkom sudu u Zagrebu,

inbound4448456648155323625

Ne opravdavam zločin.  Ne opravdavam uzimanje pravde u svoje ruke. Ali ukazujem na tanku liniju između nepravde  i ubojstva. Ubojica jednostavno nije imo snage boriti se sa stečajnom zločinačkom organizacijom. Stoga je za postojanje takve zločinačke organizacija odgovornost države, a okidač za ubojstvo je neučinkovitosti pravosuđa.

Za razliku od ubojice, smogao  sam snage da se pravnim putem  pokušam  izboriti    za svoja zajamčena ustavna prava  i pravi interes.

 Ali taj je  pravni put trnovit,  neizvjestan  i nadasve opasan put !!!

Stoga zaključujem da je u slučaju všestrukog ubojstva u Šibeniku, ubojica bio bespomoćan, bez pružene pravne zaštite, bez pravičnog vođenja postupka, a  koje su  okolnosti  očito bile   okidač,  da je nakon što je ostao  bez pravne zaštite suda, pravdu uzeo u svoje ruke.

 inbound4812578236865119920

Što bi se dogodilo  da je ubojca pravnu zaštitu nastavio tražiti redovnim sudskim putem, da li bi tada  ostvario svoja povrijeđena prava ???

Odgovor na ovo pitanje je NE !!!  A pojašnjenje, ZAŠTO NE ???,  pojašnjava tijek  događanja u stečajnom  postupku nad društvom Steiner d.o.o., a u kojem sam postupku odlučio  svoje povrijeđeno  pravo i pravni interes  zatražiti   redovitim i zakonitim putem, putem suda.

Međutim, ovaj i ovakav  postupak na Trgovačkom sudu u Zagrebu  je ravan samoubojstvu, a ne postupku u kojem je  zajamčeno ustavno pravo na pravično suđenje i vođenje postupka !!!

Iako je stečaj  nad društvom Steiner d.o.o. prouzročen  lažnom službenom ispravom, nisam uspio putem stečajnog suca privremeno obustaviti  postupak do utvrđenja ništavosti tog  službenog akta.  Pri tome mi je  povrijeđeno načelo  presumpcije nevinosti od strane stečajne upraviteljice i stečajnog suca. Stečajni je sudac isticao samo načelo hitnosti, a  propuštao postupati po  načelu  zakonitosti.  Niti nakon donošenja presude da nisam kriv, sudac se  oglušio na zahtjev stečajnog dužnika, sve  s ciljem da što prije rasproda imovinu stečajnog dužnika. A kada je  krenula rasprodaja nekretnine, umanjena je vrijednost nekretnine i stečajne mase  za 3-4 milijuna  kuna,  isključivo radi pribavljanja te iste   materijalne koristi za stečajnu upraviteljicu, suca i druge, a na štetu stečajnog dužnika.

Budući da su takve radnje kažnjive,  uslijedila je kaznena prijava protiv stečajne upraviteljice 15.10.2020., a nakon toga i  kaznena prijava protiv stečajnog suca dana 08.11.2020. Paralelno s prijavama zatraženo je  izuzeće stečajne upraviteljice, pa stečajnog suca dana  26.11.2020. Ali stečajni sudac i predsjednik suda nisu postupali po zahtjevu, ignorirali su zahtjev, nakon čega je sudac brže bolje  dana 04.12.2020. donio  rješenje/dosudu o prodaji nekretnine. Ovakvo je rješenje vjerujem neviđeno rješenje  u sudskoj praksi !!!.  Iz  rješenje  se ne može razabrati po kojoj je cijeni prodana nekretnina, jer se navode 4 bitno različite cijene, ne može se utvrditi na kojoj  je dražbi prodana nekretnina, jer malo stoji da je prodana  na I dražbi,  pa  malo stoji na drugoj dražbi, pa se ne zna kako je uopće  obračunata nagrada stečajnoj upraviteljici, a dosuđeni su joj nepripadni troškovi koje je troškove stečajna upraviteljica već naplatila. Na rješenje je dostavljen  prigovor predsjedniku Trgovačkog suda  dana 04.12.2020.  te je 08.12.2020. godine  dopunjena i  kaznena prijava protiv stečajnog suca,  a  koje je skandalozno rješenje i postupak  prodaje pojašnjeno u detalja  u priloženoj dopuni kaznene prijave od 08.12.2020. Nakon toga  sam od predsjednika suda   zatražio   stegovni postupka protiv stečajnog suca s  danom 22.12. 2020 u prilogu.

 inbound365425476100878102

Nažalost ,  Trgovački sud u Zagrebu,  oglušio se na sve moje  zahtjeve !!! 

Nastavno na šutnju i nepostupanje Trgovačkog suda u Zagrebu, podnio sam   žalbu Visokom Trgovačkom sudu dana 20.01 2021.godine, na okolnosti  nepostupanja prvostupanjskog suda  po zahtjevima za izuzeće stečajnog sucakoji je  stečajni  sudac po prislinim normama morao i trebao biti izuzet i predmet dodjeljen drugom stečajnom sucu.

Tijek događanja pojašnjavam i  priloženim    elektroničkim   poštama  u prilogu,  dostavljenih    i Predsjedniku Vlad RH i  ministu pravosuđa i  medijima, a  pod  slijedećim nazivima:

·         Korupcija u stečajnom postupku Trgovačkog suda u Zagrebu

·         Covid -profiteri Trgovačkog suda u Zagrebu

·         Prigovor radi apsolutno bitne povrede parničnog postupka

·         Kako su gospon sudac i gospoja stečajna podijelili moje milijune

·         Manipulacije na Trgovačkom sudu u Zagrebu

·         Razrješenje stečajne upraviteljice

·         Stegovni postupak protiv stečajnog suca Ante Galića

·         Zahtjev za izuzeće stečajnog suca

·         Aple Predsjedniku Vlade RH  i ministru pravosuđa

Nažalost, mogu zaključiti da do danas nisam postigao nikakav  uspjeh !!!

Ali  uspio sam stvoriti  neprijatelje.  Doveo sam  u pitanje vlastitu sigurnost, sigurnost  obitelji i imovine. Stoga sam dana 01.02.2020 godine podnio MUP-u određenu prijavu radi pripremanja odmazde od strane zločinačke stečajne organizacije, a  koja se prijava MUP-u  nalazi u  prilogu.

Slijedom navoda  i primjera neučinkovitosti pravosuđa na slučaju Steiner,   zaključujem i ostajem u dubokom uvjerenju,  da bi u slučaju pravilnog i zakonito vođenog stečajnog postupka u Šibeniku, svi ljudski životi bili spašeni, a  pravda zadovoljena u skladu sa zakonom !

Srdačan Vam svima  pozdrav,

Ivica Steiner