Europski sud za ljudska prava presudio zapravo da djeca mogu biti ‘eksperiment državne politike cjepiva’ i time se otimaju iz ruku roditelja?!

0
8303

Je li samo meni tragikomična činjenica da si je “demokršćanska” vlada za civilnodruštvene suborce u obrani dječjih života nakon rođenja odabrala ekipu koja se rukama i nogama bori da im država financira prekidanje dječjih života prije rođenja?

jelena-veljaca1

[ DJECA NISU POKUSNI KUNIĆI IDEOLOGIJA ]

Ako vas zanima u kojem smjeru ide “briga” starlete Veljače i njenih ideologa za djecu…

Da je FUNKCIONALNA biološka obitelj najbolja i najprirodnija je psihološki poprilično dobro utemeljena činjenica. To ne diskvalificira druge obiteljske zajednice poput udomiteljskih obitelji ili obitelji s jednim roditeljem kao loše ili bezvrijedne. Dapače, treba ih tim više cijeniti zbog izazova s kojima se susreću.

No neomarksistička ideologija nema za cilj podići svijest o vrijednosti tih obitelji, već srozati vrijednost tradicionalne obitelji kako bi ona postala teren za ideološke eksperimente alternativnih seksualnih i rodnih politikanstava.

Običan copy-paste američkih neomarksističkih ludorija od strane razmažene leftardske buržoazije.

Brinuli biste za djecu?
Počnite brinući za vlastitu.-piše Ivan Pokupec.

inbound8207040892650109757

Europski sud za ljudska prava (ESLJP) prihvatio je stajalište Češke o obveznom cijepljenju djece, stoji u povijesnoj presudi objavljenoj u četvrtak koja odbacuje tužbe roditelja o kršenju njihovih roditeljskih prava. To je prva presuda Europskog suda za ljudska prava donesena po tužbi protiv obveznog cijepljenja djece od dječjih bolesti i na nju se nije moguće žaliti.

Kada ovo pročitate sve bolje vam zvone riječi I. Pokupca sa početka teksta.

inbound911500187840400527

Vaša djeca više nisu vaša? O vašoj sudbini odlučivati će neke Veljače?

inbound6705694460530743828

Europski sud za ljudska prava – kako gordo zvuči, a ono  je sud koji se nije pobrinuo niti za dijete iz kojeg su bolesni mediji napravili dječjeg aktivistu jedne bolesne soroševe politike i koje je danas i u udžbenicima u Hrvatskoj?!

HOP