Ibrahimović glumi u novom ‘Asterixu i Obélixu’ jer ima ‘izražajni karakter s vidljivom dozom arogancije’

0
1614

Antivirus i legionar

Francuski glumac i redatelj Guillaume Canet,  je započeo snimanje “Asterixa i Obélixa” u bivšoj zračnoj bazi Brétigny-sur-Orge, u galskoj regiji Essonne, objavio je sastav cijele, umjetničke ekipe u kojoj ulogu Antivirusa, tumači švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović.

Ibra nije jedini sportaš jer ulogu Cléopatrinog “coacha” interpretira francuski i europski plivački prvak, Laurent Manaudou.

-Bivši napadač PSG, idol “Parka Prinčeva” tumači Antivirusa, rimskog legionara.-izjavio je redatelj na pariškoj konferenciji za tisak- i biti će velika konkurencija poznatim glumcima Marion Cottillard, Vincentu Casselu ili Monici Bellucci.

Canet je 39 godišnjem nogometašu priznao da nije još “oksidirao”, pošto se vratio u nacionalni švedski team.

Cesarov satnik

Veliki Cesar je neobično volio svog satnika koji se, najprije, zvao Abribus ali je prozvan Antivirus jer je uvijek kasnio, poput “cjepiva Covida-19”.

Koproducent filma Yohan Baida je predložio da porijeklom “Balkanac”, interpretira ulogu jer je redatelj tražio “osobu izražajnog karaktera s vidljivom dozom arogancije”!

-Uspio sam ga pronaći nakon duge potražnje- priznaje Canet- a prijedlog da glumi u filmu ga je nasmijao i zabavio.

Međutim, ne treba zaboraviti da je poznati nogometaš u mladosti prakticirao taekwondo, pa u 17 godini dobio crni pojas. Ta borilačka vještina mu je pomogla odbaciti ljutnju i bijes, koji su bili dio njegove osobenosti, a do danas je zadržao neobičnu gipkost, usprkos visini od 195cm i težini od 95 kilograma. Već je snimio mnoštvo reklamnih kampanja pa nije početnik pred kamerom, te mu neće biti teško interpretirati rimskog vojnika.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP