Pomozimo Mariju koji boluje od multiple skleroze

0
1084
Poštovani,
Javljam Vam se s molbom za pomoć u akciji Pomozimo 2 koju nastavljamo a pokrenuta je za moga brata Maria Puskarica koji boluje od multiple skleroze. Molim Vas da nas podržite i da pricu i broj govornog automata 060 9002 te novi broj računa za donacije HR0224020061300018339, objavite prema vlastitim mogućnostima. Unaprijed se od srca zahvaljujemo ukoliko ste nam u mogučnosti pomoći u nastojanjima da pomognemo poboljšati nesretnu i jako tešku zdravstvenu situaciju moga brata.
Mario je odrastao kao zdrav I vedar dječak. Prvi susret s dijagnozom multiple skleroze dogodio se u njegovoj 17. godini, a što je službeno potvrđeno tek tri godine kasnije. Liječenje je započeo u Vinogradskoj bolnici, zatim nastavio u bolnici na Rebru, gdje je pristupio testnom programu transplantacije matičnih stanica. Nakon liječenja ciklofosfamidom stanje mu se drastično pogoršalo te je sa samo 24 godine bio osuđen na krevet. U naredne tri godine nije primo nikakvo liječenje. Sve navedeno rezultiralo je daljnjim pogoršanjem bolesti te je od navršene 28. godine do danas u potpunosti ovisan o brizi majke. Radi Mariovog lošeg općeg stanja, te njegovog slabog imuniteta naši liječnici se ustručavaju dati mu lijek Ili terapiju te se njegovo stanje dodatno pogoršava.
Tko poznaje Maria zna da je on nevjerojatan. I godinama nakon dijagnoze te potpuno nepokretan i ovisan o tuđoj pomoći on se i dalje smije te širi radost i ohrabruje nas.
Iscrpivši sve nama dostupne mogućnosti našeg zdravstvenog sustava, došli smo do bolnice u Frankfurtu koja nudi Mariov povratak u zdraviji i aktivniji život, program transplantacije matičnih stanica, te program rehabilitacije koji traje 40 dana a sveukupni trošak je 80.688 eura.
Uz vašu pomoć u prvoj akciji skupljeno je 35 000 eura malo manje od polovice potrebnog iznosa. Molimo Vas i ovoga puta da nam izadete u susret te svojim doprinosom pomognete u ovom prvenstveno ljudskom pokušaju i nastojanjima da pomognemo koliko možemo!
Gledati osobu koju volite, kojoj je svakim danom sve teze i bolnije, te koja kao da svakim danom tone sve dublje, potpuno svjesno a bespomoćno, jednostavno je preteško. Stoga smo pokrenuli ovu humanitarnu akciju prikupljanja donacija za njegovo liječenje jer je ovo naša zadnja prilika da reagiramo prije negoli bude prekasno.
Pozivni broj automata dodjeljenog za provodenje humanitarne akcije 060-9002.
Podaci za uplatu: Udruga za promicanje nenasilja u društvu T.E.A.M.
Brooj računa: HR0224020061300018339
Za uplate iz inozemstva: SWIFT: ESBCHR22 
ERSTE AND STEIERMAERKISCHE BANK D.D
 
YouTube:
FaceBook:
Akcija je objavljena na portalu u linku u nastavku
Akciju podržava Savez društava multiple skleroze Hrvatske
Srdačan pozdrav,

Marina  Puškarić