Sladoljev: Proizvođači mRNK cjepiva zabranjuju konzumaciju alkohola tjednima prije i nakon primitka cjepiva, što mislite zašto?

0
2825

Preporuka za MOGUĆE UBLAŽAVANJE POSLJEDICA programiranja ljudi za proizvodnju spike-inhibitora angiotenzina mRNK tehnologijom (korona cjepivo), kolokvijalno nazvanom tezom o “špeku, luku i viskiju”, čini se da je zaintrigirala i znanstvenike.

inbound9141213258251048652

Poziv na linč …

U priloženom članku, kolege iz Australije potvrđuju da sve što navodim jest teoretski korektno postavljeno, ali smatraju da učinkovitost konzumacije “špeka, luka i viskija” (prije i nakon primitka cjepiva) na PEG-mRNK vektore (“masne kapljice”) neće biti dostatna za ono što vjerujem da će se desiti.
Naravno, jedno ili drugo, moguće je utvrditi samo pokusom.

inbound5733500327458498542

Skrenuo bih pažnju uvaženim kolegama na dvije notorne činjenice.

1. Lipidi nakon konzumacije masne hrane, svakako preko krvne plazme ulaze u međustanične prostore gdje se susreću s PEG-mRNK “kapljicama” netom cijepljene osobe. Odbacujući mogućnost da će doći do spajanja kapljica, odbacuju i stvarnost mRNK tehnologije koja se i temelji na spajanju “masnih kapljica”! Jer tjelesne stanice u koje će PEG-mRNK “kapljice” ući, po sebi su također “masne kapljice” zbog stanične građe, zbog FOSFOLIPIDNIH MEMBRANA koje ih OBUJMLJUJU!

inbound2394037851721263049

Procesi su dakle slični i NEOZBILJNO bi bilo odbaciti ovakav (teoretski) slijed zbivanja.

inbound4798565860713172918

2. Što se tiče djelovanja alkohola na PEG-mRNK “kapljice”, sporna im je koncentracija konzumiranog alkohola. Smatraju da bi učinkovite količine bile smrtonosne po čovjeka, a male ne bi djelovale. Skrećem pažnju kolegama da su u biologiji i fizici posebno važne upravo slabe interakcije. Primjerice, SIGURNOST prijenosa informacija u genetici (nasljeđivanje, transkripcija) ovisi o slabašnim ionskim vezama koje uređuju i određuju parove nukleotida! Nadalje, glukoza (šećer) kao takva nije posebno reaktivna molekula, ali ako ne radi stanična “konzumacija” glukoze (kao kod dijabetičara), vremenom će neprstenati oblik glukoze, zbog reaktivne keto grupe, kovalentno odreagirati s proteinima s kojima dolazi u kontakt i trajno ih kemijski oštetiti, UČINITI IH DISFUNKCIONALNIM.

inbound2202528041311681798

Proizvođači mRNK cjepiva zabranjuju konzumaciju alkohola tjednima prije i nakon primitka cjepiva. Što mislite zašto?

Antivirusni “lijek” farmacija ne može napraviti zbog biologije virusa. Tamiflu je u Švicarskoj čak bio izbačen s popisa antivirusnih lijekova. Predstavnik Tamiflua u Hrvatskoj me je zbog objave kako Tamiflu pogoršava stanje oboljelih i objasnio na koji način to “radi”, zaprijetio tužbom. Brzo su se “ohladili” kada su iz Zarazne bolnice prijavili upravo takva opažanja.

Virusom napadnute stanice NESPECIFIČNO (kratkotrajno i istovremeno) blokiraju i transkripciju i translaciju ali svega. Da je to moguće napraviti specifično, priroda bi se već “pobrinula”. U vezi Tamiflua dao sam svojevremeno (2010.?) ozbiljnu objavu kada su ga davali oboljelima od svinjske gripe i time im DRAMATIČNO pogoršali stanje. Ako me pamćenje još služi, Tamuflu je “lansirala” interesna skupina oko D. Rumsfelda u “paketu” s pandemijom “ptičje” gripe.

Mislim da ekstrakt iz borovih iglica blokira jedan enzim (neuraminidaza) kojim virus gripe buši otvor u stanicama i na taj način ulazi u njih. Sirup borovih iglica je lijek protiv gripe u narodnoj medicini.

Srećko Sladoljev

HOP