Prema Dr. Reiner Fullmich Beroš, Capak i Markotić su se ogriješili o svih deset odredbi Nürnberškog zakonika, koji sadrže smrtnu kaznu za one koji žele prekršiti ove međunarodne zakone

0
21766
Tim od preko 1.000 pravnika i preko 10.000 medicinskih stručnjaka pod vodstvom dr. Reinera Fullmicha započeo je pravni postupak nad CDC-om, WHO-om, Davos Group za zločine protiv čovječnosti. Fullmich i njegov tim predstavljaju neispravan PCR test i naredbu za liječnike da svaku smrt od komorbiditeta označe kao smrt od Covida kao prijevaru. PCR test nikada nije dizajniran za otkrivanje patogena i 100% je neispravan u 35 ciklusa. Svi PCR testovi koje je izdao CDC ocijenjeni su od 37 do 45 ciklusa. CDC priznaje da bilo koji test tijekom 28 ciklusa nije prihvatljiv za bilo koji pozitivan pouzdan rezultat. Samo ovo onemogućava preko 90% navodnih infekcija koje se prate korištenjem ovog neispravnog testa.
Uz neispravne testove i lažne potvrde o smrti, i “eksperimentalno” cjepivo krši članak 32. Ženevske konvencije. Prema članku 32. Ženevske konvencije IV. 1949. godine, „sakaćenje i medicinski ili znanstveni eksperimenti koji nisu potrebni zbog liječenja zaštićene osobe“ zabranjeni su. Prema članku 147., provođenje bioloških pokusa na zaštićenim osobama predstavlja ozbiljnu povredu Konvencije.
“Eksperimentalno” cjepivo krši svih 10 Nirnberških zakona koji sadrže smrtnu kaznu za one koji žele prekršiti ove međunarodne zakone.
“Cjepivo” ne ispunjava sljedećih pet zahtjeva da bi se smatralo cjepivom i po definiciji je medicinski “pokus” i pokus:
Sljedeća kršenja Nürnberškog zakonika su sljedeća:
Nürnberški zakonik 1: Dobrovoljna suglasnost je bitna
 
Nitko ne smije biti prisiljen na medicinski eksperiment bez informirane suglasnosti. Mnogi mediji, političke i nemedicinske osobe poručuju ljudima da pucaju, sigurno je i ne nude informacije o štetnim učincima ili opasnostima ove genske terapije.
Zemlje koriste zaključavanje, prisilu i prijetnje kako bi prisilile ljude da uzimaju ovo cjepivo ili im je zabranjeno sudjelovanje u slobodnom društvu pod mandatom putovnice za cjepivo ili zelene propusnice.
inbound2999816273968132897
Tijekom traženja Nürnberga čak su i mediji bili procesuirani, a pripadnici su smrtno stradavali zbog laganja javnosti među mnogim liječnicima i nacistima koji su proglašeni krivima za zločine protiv čovječnosti.
inbound4733411535561688324
Nürnberški kod br. 2: Plodni rezultati urodili su neprocjenjivim rezultatima
 
Kao što je gore navedeno, genska terapija ne udovoljava kriterijima cjepiva i ne nudi imunitet na virus. Postoje i drugi medicinski tretmani koji daju plodonosne rezultate protiv Covida, poput Ivermektina, vitamina D, vitamina C, cinka i pojačanog imunološkog sustava protiv gripe i prehlade.
Nürnberški zakonik br. 3: Temeljni eksperimenti na rezultatima pokusa na životinjama i prirodoslovlju bolesti
Ova genska terapija preskočila je testiranje na životinjama i otišla ravno na ispitivanja na ljudima. U istraživanju mRNA da je Pfizer koristio studiju o mRNA na majmunima rezus makakija koristeći mNNA BNT162b2, a u toj su studiji svi majmuni razvili upalu pluća, ali istraživači su smatrali da je rizik nizak jer su to bili mladi zdravi majmuni u dobi od 2-4 godine. Izrael je koristio Pfizer, a Međunarodni je sud prihvatio zahtjev za injekciju ove genske terapije za 80% primatelja s plućnom upalom. Unatoč ovom alarmantnom razvoju, Pfizer je nastavio razvijati svoju mRNA za Covid bez ispitivanja na životinjama.
inbound966484526632682673
Nürnberški kodbr. 4: Izbjegavajte sve nepotrebne patnje i ozljede
 
Od uvođenja eksperimenta i navedenog pod sustavom izvještavanja CDC VAERS, u Americi je zabilježeno preko 4.000 smrtnih slučajeva i 50.000 ozljeda cjepivom. U EU je zabilježeno preko 7 000 smrtnih slučajeva i 365 000 ozljeda cjepivom. Ovo je teško kršenje ovog kodeksa.
Nürnberški zakonik br. 5: Neće se provoditi eksperiment ako postoji razlog za smatranje da će se dogoditi ozljeda ili smrt
Vidi broj 4, na temelju medicinskih podataka utemeljenih na činjenicama, koja ova genska terapija uzrokuje smrt i ozljede. Dosadašnja istraživanja mRNA također pokazuju nekoliko rizika koji su zanemareni za ovaj trenutni eksperimentalni genski eksperiment. Studija iz 2002. godine na proteinima klasova Sars-Cov pokazala je da uzrokuju upalu, imunopatologiju, krvne ugruške i ometaju ekspresiju angiotenzina 2. Ovaj eksperiment tjera tijelo da proizvodi ovaj protein-klas nasljeđujući sve ove rizike
Nürnberški zakonik br. 5: Neće se provoditi eksperiment ako postoji razlog za smatranje da će se dogoditi ozljeda ili smrt
inbound4999384063890224320
Vidi broj 4, na temelju medicinskih podataka utemeljenih na činjenicama, koja ova genska terapija uzrokuje smrt i ozljede. Dosadašnja istraživanja mRNA također pokazuju nekoliko rizika koji su zanemareni za ovaj trenutni eksperimentalni genski eksperiment. Studija iz 2002. godine na proteinima klasova Sars-Cov pokazala je da uzrokuju upalu, imunopatologiju, krvne ugruške i ometaju ekspresiju angiotenzina 2. Ovaj eksperiment tjera tijelo da proizvodi ovaj protein-klas nasljeđujući sve ove rizike.
inbound3728829124206643596
Nürnberški zakonik br. 6: Rizik nikada ne smije premašiti korist
 
Covid-19 ima 98-99% stope oporavka. Ozljede cjepiva, smrtni slučajevi i štetne nuspojave mRNA genske terapije daleko premašuju ovaj rizik. SAD i EU zabranili su upotrebu “propusnih” cjepiva za poljoprivredu zbog studije Marek Chicken koja pokazuje da se pojavljuju “vrući virusi” i varijante čineći bolest još smrtonosnijom. Ipak, CDC je ovo zanemario za ljudsku upotrebu, znajući u potpunosti rizik od novih smrtonosnijih inačica koje proizlaze iz nepropusnih cijepljenja.
inbound5255622228860373554
Nürnberški zakonik br. 7: Priprema se mora izvršiti protiv čak i daljinske mogućnosti ozljede, invaliditeta ili smrti
Nije bilo nikakvih priprema. Ova genska terapija odobrena je zakonom o hitnoj upotrebi, preskočena su ispitivanja na životinjama i ljudima i prisiljena na pogrešno informiranu javnost.
Nürnberški zakonik br. 8: Eksperiment moraju izvoditi znanstveno kvalificirane osobe
Političari, mediji i glumci koji tvrde da je ovo sigurno i učinkovito cjepivo nisu kvalificirani. Propaganda nije medicinska znanost. Mnoga prodajna mjesta poput Walmarta, prolaznih centara za cjepiva nisu kvalificirana za primjenu eksperimentalnih medicinskih genskih terapija neupućenoj javnosti.
inbound4337586116010454967
Nürnberški zakonik br. 9: Svatko mora imati slobodu u bilo kojem trenutku okončati eksperiment
Unatoč negodovanju preko 85.000 liječnika, medicinskih sestara, virusologa i epidemiologa, eksperiment se ne završava. Zapravo se provodi više pokušaja promjene zakona kako bi se prisililo na poštivanje cjepiva, obvezno i prisilno cijepljenje, a eksperimentalni ‘ažurirani’ snimci planiraju se svakih 6 mjeseci bez ikakvog pribjegavanja nepremostivoj količini smrtnih slučajeva i ozljeda već uzrokovanih ovim eksperimentom . Nadamo se da će ovo novo suđenje u Nürnbergu okončati ovaj zločin protiv čovječnosti.
Nürnberški zakonik
10: Znanstvenik mora eksperiment u bilo kojem trenutku završiti ako postoji vjerojatni uzrok koji bi rezultirao ozljedom ili smrću
inbound272046459233854721
Iz podataka statističkog izvještavanja jasno je da ovaj eksperiment rezultira smrću i ozljedama, ali svi političari, liječničke tvrtke i takozvani stručnjaci ne pokušavaju spriječiti da ovaj eksperiment genske terapije nanese štetu pogrešno informiranoj javnosti.
inbound2724697036020236847 inbound8356561331353149344
Što možete učiniti da zaustavite ovaj zločin protiv čovječnosti? Podijelite ove podatke. Obavijestite svoje političare, medije, liječnike, medicinske sestre da ako su sudionici u ovom zločinu protiv čovječnosti i oni podliježu zakonima utvrđenim Ženevskom konvencijom i Niremburškim kodeksom te im se može suditi, proglasiti krivima i ubiti. Pravni postupci idu dalje, prikupljeni su dokazi i veliko sve veće tijelo stručnjaka oglašava alarm.
HOP