Istina o chemtrailsima: ‘Zaprašivanje je zajednički poduhvat američke centralne obavještajne agencije (CIA) i američke sigurnosne agencije“ US National Securiti Agenci (NSA)

0
2632

Tragovi chemtrailsa na nebu svakim danom sve su vidljiviji, pritisak javnosti posljednjih nekoliko godina postao je prevelik za šutnju vlasti i izmišljotine kojima su pokušali da zataškaju stvarnost svih ovih godina, koliko ljudi primjećuju tragove na nebu.

Na njemačkoj nacionalnoj i najvećoj televiziji ZDF puštena je, u udarnom terminu emisija o chemtrailsima. I dok mnogi i dalje ne vjeruju da neoznačeni avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu raznim otrovima, vani se o tome otvoreno govori.

Klupko se počelo odmotavati, vlasti nisu u mogućnosti šutjeti pa su zaključili da je bolje polako izlaziti napolje s činjenicama. Naravno, u emisiji nije dana cijela istina nego polu istina jer prava istina stvorila bi paniku među sveopćom javnosti. Ovako poluistine umiruju javnost i na sav glas govore: ‘Činimo to za tebe, čovječe i tvoju budućnost’.

Nevjerovatno, ali istinito. Naime, u javnosti je prikazana emisija o chemtrailsima u kojima se priznaje njihovo postojanje, ali i tvrdnja da zamračuju Sunce jer nas previše grije. U pitanju je globalno zagrijavanje kažu (što je još jedna notorna laž) pa moraju stvoriti pregradu između Sunca i Zemlje.
Njemci su u emisiji javnosti priznali kako postoje neoznačeni avioni koji nose i puštaju sumpor koji se navodno u avionu spaljuje i pod visokim temperaturama pretvara u sumpor dioksid.

Tvrde da sumpor-dioksidom spriječavaju zagrijavanje te rade hladni omotač oko zemlje, no i isto tako tvrde da taj nadasve vrlo otrovni sumpor dioksid i njegove čestice, te prah -nemaju snagu pasti na Zemlju.

Izvještač se pita kako je moguće da atmosferu špricamo sumpornim dioksidom koji je užasno otrovan spoj, no pravog odgovora na to nema.

Oni zapravo ne daju Suncu i svjetlosti da dođe na Zemlju, nego se ljudskom rukom miješaju u prirodnu klimu. I to još javno priznaju svima. Zašto su šutjeli godinama? Zato što je istina još odvratnija.

Istinu o chemtrailsima priznala je osim njemačke televizije i švedska političarka Pernilla Hagberg, vođa stranke Zelenih. ‘Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih aviona, nisu uobičajeni mlazovi „, rekla je Hagberg i dodala da je zaprašivanje zajednički poduhvat američke centralne obaveštajne agencije (CIA) i američke sigurnosne  agencije“ US National Securiti Agenci (NSA) „.

Još je rekla kako Švedska vlada u svojoj zemlji, a tako i druge vlade širom svijeta ovo znaju, te da mijenjaju atmosferske uvjete putem namjernog zaprašivanja aerosolom.

‘U ovoj opasnoj mješavini aerosola su uključene i razne kemijske komponente’.

Izvor: Blokirani(blog.spot)

HOP